Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bila napadena od voditeljice,....mila 16.9.2009 21:54:14
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa IZVIRNO SPOROČILO: Pika Zoja IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Sem že mislila, da je kakšna nova doktrina, pa je to sama stara stvar. Dejte se res mal vprašat no, če je to zdravo se spuščat v take zadeve, ki se te ne tičejo.Sej ni čudno, da je odnos kakršen je vzgojitelji-starši. Higiena mojega otroka se me tiče. In tukaj je tudi redno umivanje rok z milom. Osnova. In, ja, didlina, kvasiš bedarije. Ah ja. Sama si umijem najmanj 40x roke na šihtu, razkužim najmanj 100x...v pičlih 7 urah. In milo ni osnova umivanja. Osnova je pravilno umivanje rok, pa čeprav brez mila. Mila tudi poškodujejo kožo, jo izsušijo.. mi je higiena otroka (lastnega) tudi pomembna. Brez skrbi. Kaj pa delaš?
|
|
|
|
RE: Bila napadena od voditeljice,....mila 16.9.2009 22:15:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Liya Sem bila svoj čas tudi pomočnica vzgojiteljice v 2 vrtcih in kaj lahko rečem o njih,ne bi na forumu. No ne bom rekla da imam slab pristop do vseh vzojiteljic,pomočnic ampak tokrat,ja. Zapo pa svoje hčere za enkrat ne dam v vrtec,mora čez čas,morda. Ja kaj si pa takega vidla/naredila pri svojem delu v vrtcu? Ker jaz sem tud svoj čas delala kot pomočnica v vrtcu in sem zelo ZA vrtec. Imela sem čudovite sodelavke, ki so bile prave ženske za delo z otroci in vsako minuto sem z užitkom delala z njimi. V bistvu so me veliko naučile prav one in ne šola. Starše je pa pač treba sprejet kot ljudi. Na srečo nisem imela veliko opravka z negativno nastrojenimi, zato ko tule berem kake bedarije vse si eni mislijo, delajo in govorijo, ne morem verjet, da se lahko tako komplicira...
|
|
|
|
RE: ... 16.9.2009 22:56:40
|
|
|
|
Jerneja_
|
Prosim, da se vrnete nazaj na prvotno temo, če je še zanimiva. Na O portalu sem sporočila kako je s spreminjanjem naslova. Temo bomo ustrezno počistili. Hvala za razumevanje.
|
|
|
|
RE: ... 17.9.2009 9:06:24
|
|
|
|
naja78
|
OMG! kam je to prišlo ne morm verjet.zdaj so pa drugi zakomplicerali. tiste,ki me pač razumete,me upam in veste kaj hočem povedati. si pa tudi jaz 100x na dan umijem roke v službi in še najmanj tokrat tudi razkužim.
|
|
|
|
RE: Bila napadena od voditeljice,....mila 21.9.2009 12:06:51
|
|
|
|
Lolek in Bolek
|
Prihaja do takih in drugačnih stvari v vrtcu. Seveda je higijena izredno pomembna, ampak tudi jaz bi najprej vprašala in nekajkrat opozorila pristojne v vrtcu. Šele nato bi ukrepala. Bolj se mi poraja vprašanje, če si bodo otroci umivali roke z milom, če jih morda ne učijo brez? Je pač čas recesije Malo heca. Vseeno. Občasno dobim občutek, kot da so te osnove dolžni naučiti kar v vrtcih?? Vseeno sem za svojega otroka odgovorna da mu doma vnesem v glavo koncept umivanja rok, ki ga bo preslikal tudi v vrtcu, enako je z barvicami in držanjem pribora! Je pa res, da so eni starši radi komot in vpijejo kaj vse ne naredijo tam v vrtcu....Mi imamo fantastičen vrtec, če bi se še enkrat odločala bi ga dala v istega. , Pa je znal držati žlico in si že sam obriše nos in zna držati barvico, ker sva se to tri leta učila.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?