Jessy
|
Hey ho!!! Kak ste kej, drage :nosecka::nosecka::nosecka:??? Ste kaj pogrešale RR??? Jaz že!!! Je kaj novega pri vas? Tia, tebi sem že odgovarjala na "ta drugemu" RR-ju glede kremice, ki si jo dobila, sam ne vem, če si šla kaj prebrat. V glavnem, jaz ti okrog tega ne znam pomagati, ti pap ovem, da sem brala v literaturi za nosečnice, da priporočajo hlajenje hemeroidov z ledenimi obkladki in pogostim umivanjem namesto brisana (verjetno po opravljenih potrebah). Vsekakor upam, da ti bo kremca čimprej začela pomagati!!! Teya, tudi tebi sem že na začasnem RR-ju odgovarjala, pa bom kar sem skopirala, kar sem že tam napisala. Obsegi trebuščkov so meni tudi hecni. Ne vem, no..jaz sem pri svojih 175 cm in 71 kg (pred nosečnostjo) že na samem začetku imela obseg nekaj čez 100cm, tak da mi ti podatki pravnič ne pomenijo, saj če si drobčkana po naravi, boš tudi na dan poroda lahko imela manjši obseg, kot jaz v petem mesecu. Se mi zdi merjenje od sramne kosti do vrha maternice še najbolj realno. Saj zato se pa tudi ginekologi le takega merjenja poslužujejo. Dokler so meritve G v mejah normale na grafu, ki je v materinski knjižici se s samim obsegom sploh ne bom obremenjevala, saj nima smisla. Midva pa danes praznujeva 2. obletnico poroke!!! :bravo::bravo::bravo: Sem tudi od tašče dobila eno lepo lončnico, ker se že dve leti prenašamo in upa, da se bomo tudi naprej tako. Jaz sem ena redkih, ki se je preselila k možu na dan poroke. Prej se nisem hotela preseliti gor, čeprav sem imela večina stvari tu, pa sploh ne vem, zakaj ne! No....lahko priznam, da sem kar fajn navezana na svoje starše in sem s selitvijo odlašala do zadnjega. :zmeden2: Tako, da je moj :love: večkrat komentiral, da me je po desetih letih končno dobil!!! :ups: Saj, ko bi vedela, da bo tolk fajn biti skupaj, bi se pa že prej preselila. Sem pa na to obletnico zaenkrat še sama in kot kaže bom še nekaj časa. Upam samo, da pride do večera, saj greva ven na večerjo. Si bom mogla trebušček "spedenat", da bo lep! :)-:)-:)- In kje ste ostale???
|