Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj samostojno hodi po stanovanju? 13.9.2009 19:05:08
|
|
|
|
Katy78
|
Naš je tudi skobacal pri korigiranih 7. mesecih, pa je bil samo prvi teden malo nestabilen in je delal bolj kratke razdalje in se večkrat prekucnil, zato smo mu stali ves čas za ritko. Po kakšnem tednu, če ne še manj, pa je postal dolgoprogaš, bil je popolnoma stabilen in tudi ovinke zelo dobro obvlada že od začetka. No, itak da butne z glavo v kakšno omaro, ampak da bi šel pa z glavo direkt v steno ali omaro, pa ni šel nikoli.
|
|
|
|
RE: kdaj samostojno hodi po stanovanju? 13.9.2009 19:14:52
|
|
|
|
rija
|
pri osmij je pripuzal sam v prvo nadstropje....stopnice so mu bile fetiš
|
|
RE: kdaj samostojno hodi po stanovanju? 13.9.2009 19:51:17
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija pri osmij je pripuzal sam v prvo nadstropje....stopnice so mu bile fetiš Enako velja za našega . Na morju sem hodila za njim po stopnicah gor, pa dol, pa gor, pa dol, pa gor, pa dol , doma pa smo kar ograje naredili, vendar ima zdaj fetiš kauč. Direkt v steno se glih ni butal , kdaj pa kdaj je zadel kak rob omare ali mize, ovinke je še kar zvozil, tudi prekucaval se ni na eno ali drugo stran. Drugače pa sem ga jaz vedno pustila, da je sam puzal, stal, nisem letala za njim, nisem ga držala... le če sem ocenila nevarnost sem stopila bliže. Parkrat je seveda padel, ampak je takoj potem pogruntal kako in kaj, in je postal zelo hitro previden. Če pa smo dobili kake obiske, pa so ga za hrbtom držali, roke polagali.... ker so se bali, da bo padel in takrat se je malček samo vrgel ali spustil, ni bil nič previden, saj je vedel da ga bo nekdo ujel. Drugače pa še zdaj pokasira kako buško, predvsem ko je utrujen in od hiperaktivnosti nori ko spidi gonzales.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?