|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje ste bacike:)
7.6.2005 14:02:03   
tinkamiška
Kaj je zdej to, tukaj na najljubši strani je tako mrtvilo?! A ste že vse na dopustu al kaj? Dejmo se mal zbudit pa kej napisat no!!!

Kaj delate? Ko je bil sonček se mi je zdelo normalno, da nič ne pišete, kaj pa danes, ko je tako usc... vreme?

Kje steeeee?????

Jst vas tak pogrešam:(:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Tinka
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.6.2005 14:04:05   
buškica
Ja ne vem kje so vse, včasih smo imele tle največ tem, zdej je pa kr mal zatišja, verjetno so se začeli dopusti.

Ampak me se ne damo.
Kako si tinkamiška? Tvoj:duda:pridno raste?

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.6.2005 14:07:38   
malamisha
Mislim da smo danes vse pripravljene na to da RR ne bo delal.

Še sama sem bila prijetno presenečena, ko sem prečekirala, če mogoče pa vseeno...

Pa se le nekaj dogaja:bravo::bravo::bravo::bravo:

Postajam prava odvisnica;););)

LP
in veliko:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.6.2005 14:08:45   
tinkamiška
Hojla buškica:bravo: Ne me se ne damo:)-

Danes sem bolj tak kozl, se vlečem, ko ena megla, verjetno je krivo vreme, pa slabo mi je že od jutra, ampak naj bi to zdej počasi začelo pojenjat, upam:)

Pikc raste, vsi pravijo, da bo on, men se pa še sanja ne, raste pa, raste, upam, da bo tako priden še naprej. Naslednji četrtek grem na NS, pol pa ve petek na moooorjeeee:bravo::bravo::bravo: Komaj čakam:)

Kdaj greš pa ti kej na dopust? Kako si pa ti kej?:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
7.6.2005 14:09:35   
tinkamiška
Hojla še tebi malamisha:rozica: Še ti napiš kok si:)

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.6.2005 14:14:21   
malamisha
Joj tinkamiška! Se mi je že malo nos povesil...;)

Hec mora biti!!!

Sem v sedmih nebesih, :hudicek: zaostaja in mislim da jo tudi ne bo v naslednjih 9 mesecih. Občutek je tisti pravi.
Ne znam opisati zakaj, ampak to je to!
Razočaranja ne sprejmem več!

Test delam jutri, ker želim da je moj:love: zraven in v četrtek poročam!

Upam da ne zvenim kot kakšen fanatik:zmeden:

Lp
Anita

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.6.2005 14:18:01   
tinkamiška
O malamisha stiskam:miska::miska::miska::miska:, da :hudicek: nebo vsaj 9M!!!

Kakšen fanatk, sej smo vse iste:)

Drži se:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 7
7.6.2005 14:19:03   
aljča
Ojla!
Tud jaz sem mislila da ne dela zato pa sklepam da je tu gori mrtvo zaradi tega.Punce mislijo da RR ne dela.:(.Jaz sem zlo firbčna in sem šla malo pogledat pa opa vidim da dela pa sem zlo zlo vesela.Mal sem bla na vsak danu in mal na meilu pa mal v kuhinji.Tko da čas mineva ko strela;).Pr nam se je oreng vlilo ampak je sedaj nehalo.Malo še gre ampak ni panike.Kako pa kaj na vaših koncih domovine?Upam, da ma vsaj en del Slovenije sonček:).
No pr men je novega to, da grem drugi teden v službo.V petek pa v Mb podpisat papirje za IVF.Drugi mesec pa na težko pričakovani:morje:.Komaj že čakam, da se od vsega tega odklopim in napolnim baterije.
Punce kaj pa kaj vaš dopust? Kam greste kaj? Mi gremo v Trogir.:sloncek::sloncek::sloncek:
Alja:metulj::metulj:

Neposredna povezava do sporočila: 8
7.6.2005 14:21:20   
bebi
Hoj tinkamiška!

Se te še spomnim, ko si imela laparoskopijo, potem pa sem jst poslala RR-jo mal na dopust. No, zdej pa vidim, da si že vesela srečka :nosecka:. Sicer zapoznele
Č :rozica: E :rozica: S :rozica: T :rozica: T :rozica: K :rozica: E :bravo::bravo::bravo:. Sm ful vesela zate, da vama je ratalo :). No, sej sm za vsako vesela, še bolj pa za tiste, ki se morjo mal bolj trudit za :duda:.

Baje, da je :nosecka: slabo tudi zato, ker premalo pijejo. Sm brala, da je fajn pit velik vode (po možnosti čim bolj čisto: ustikleničeno ali filtrirano, al pa če mate še tok čisto vodo, da jo lohk piješ s pipe). Tega sicer še nisem prakticirala, ker še nisem srečka :nosecka:

Želim ti lepo nosečnost

:rozica:

bebi

Neposredna povezava do sporočila: 9
7.6.2005 14:36:52   
tinkamiška
Hojla Alčja in Bebi:rozica::rozica:

Aljča midva greva na Korčulo:love: Mogoče je pa res krivo to, da ne vejo da RR dela:zmeden: U a v službo greš? A ti je blo kej dolg čas po njej:)- :bravo::bravo::bravo:za papirje za IVF, potem pa odklop:bravo::bravo::bravo:

Bebi tudi jst se spomni tebe:rozica: Hvala za čestitke:love: Zdej pa čakam vsako od vas, da se mi pridruži:rozica::rozica::rozica:

Pijem vodo, ustekleničeno, ampak, tako pač je te slabosti grejo zraven in pravzaprav sem jih kar dolgo čakala:)-:)-:)-

Sem sevela, da ste se oglasile:bravo::bravo::bravo:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
7.6.2005 14:45:41   
aljča
Tinka a veš da mi je blo mal dolgčas po dekletih,ker doma skoz počivat pa Tv gledat ne gre za dolg.Jaz ne znam bit pri miru in to je velik problem pri men.Zato me pa tud v službi nočejo ko imam te postopke.Pravjo, da se moram pazit da ne bo kaj narobe;)Zdej bom do naslednejga postopka brez problema migala pol bom pa mogla mojga:love:prosit da me bo zalimal na kavč da bom pri miru.;):)-:)-:)-.Korčula oooooo to pa je divota.Mi gremo v Trogir prvič tko da sem v pričakovanju.Ne vem kako zgleda dol.Vem sam to, da je voda božanska.
Obljubim ti, da se ti pridružim v mesecu septembru.Al pa če se nama kaj sedaj ta mesec nardi:zmeden2::zmeden2:ko bom bla brez vsake podpore.Drugi mesec pa verjetno že začnem sKT.:zmeden:Takrat pa pol ne bo nič.Junij al pa september(verjetn bo bolj september):)
L.p:Alja:metulj::metulj:
p.s.kosilo moram postreč pol pridem pa nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 11
7.6.2005 14:52:27   
tinkamiška
Alja jst sem tud drugač tak miguc, ne morem bit dolgo na enem mestu, ampak zdej se mi pa čisto nič ne da:)-

Te bo tvoj že prlepu na kavč, pa te mal razvajal, mogoče ti bo pa še zapasalo:)-:)-:)-

Sem slišala, da je v Trogirju lepo, pa zdej še tudi ne bo gužve, jst je namreč ne maram:grrr:, zato tut greva na Korčulo, poleg tega, da je lepa:)

Jst te čekem že zdej, če pa prideš septembra bo pa tudi vredu:)-, sej veš držim pestke:miska::miska::miska:

Jst tudi kuham, pa vmes letam sem na RR, možek pride ob 15-ih domov,pa bova jedla, jst sem pa že tako lačna8)8)8)

Se še beremo:rozica:

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 12
7.6.2005 14:59:45   
bebi
Jst sm za dons končala službo in grem zdej domov. :)Jutri grem pa v nove boje za :duda:, da dobim termin pri novem G, potem naju pa verjetno čaka najprej spermiogram,... Že tud jst komi čakam 14-dnevni dopust, ki se začne 25. junija.

Se tipkamo in beremo spet jutri ;)

Lepo popoldne :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
7.6.2005 15:00:37   
tinkamiška
Lepo se mej Bebi:rozica:

Pa-pa

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 14
7.6.2005 15:34:07   
buškica
Sorry k se nisem javla, mam ful dela.
Se jutri beremo in tipjkamo. Uživajte tale skisan dan.

lp
buškica

Neposredna povezava do sporočila: 15
7.6.2005 16:21:29   
Anitka
Hej bejbe!

Jaz butec8)8)8) sem šele zdaj ugotovila, da naša RR-ja že deluje. Sem poskušala malce po 13.30, pa ni bilo še nič, zdaj pa :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.