Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Waldorfska OŠ Ljubljana - Kranjčani? 13.9.2009 13:07:40
|
|
|
|
Spark
|
Mal bom zasmetila, ampak bi te prosila za pomoč. Kakšna je ta šola? V čem je fora, itd. Naša pupa gre tudi naslednje leto v šolo in se je počasi treba že informirati.
|
|
|
|
RE: Waldorfska OŠ Ljubljana - Kranjčani? 13.9.2009 14:20:04
|
|
|
|
petelinček
|
Težko na kratko opišem - na www.waldorf.si je predstavitev in opis te vzgoje oz. pogleda, lahko pa v knjižnici dobiš nekaj knjig o Rudolfu Steinerju - ustanovitelju.
|
|
|
|
RE: Waldorfska OŠ Ljubljana - Kranjčani? 13.9.2009 17:22:24
|
|
|
|
Spark
|
Hvala. Bom si malo pogledala.
|
|
|
|
RE: Waldorfska OŠ Ljubljana - Kranjčani? 13.9.2009 18:13:32
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Mene pa zanima, ali je že potekalo kakšno preverjanje, ki bi dokazalo, da si ti otroci naprednejši (vsaj v smislu umetnosti, ustvarjanja, no pa vsekakor tudi druge zadeve, matematika itd), kot pa otroci iz drugih osnovnih šol? No, saj meni je všeč (deloma, ja) njihov način razmišljanja, ampak dvomim, da se ta način oziroma vzgoja in učenje toliko razlikuje, da bi pokosili učence v drugih osnovnih šolah (in seveda vrtcih). In če to ni dokazano in če so rezultati enaki kot povsod, potem ne vidim smisla, da bi otroka dnevno vozil v Lj zgolj in izključno zaradi te šole. Ker to mu dnevno vzame nekaj časa, ki bi ga lahko koristneje namenil - mogoče kakšna delavnica, šport, kaj drugega. Poleg tega me tako čisto informativno zanima tudi mnenje kakšnega pedagaga. V čem želijo/so boljši in kaj ponujajo več kot navadne osnovne šole? Kakšni so kriteriji za sprejem otrok?
|
|
|
|
RE: Waldorfska OŠ Ljubljana - Kranjčani? 13.9.2009 19:19:38
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz sem to že razmišljala, da bi ga vpisala v to šolo. Samo preprosto mi je predaleč. Ko razmislim, da bi otroka morala vedno vozit, pa koliko časa to vzame...žal, ne gre. Tudi, ko je otrok večji, ko bi lahko že sam hodil v šolo, bi ga še vedno morala voziti ali bi moral iti na avtobus. Po moje bi imela potem z njim hude borbe zaradi tega. Če bi bila šola bližje, pa sploh ne razmišljam. Tam na otroka gledajo na vsakega posebej, ni le številka in ovčka v čredi. Tako, da po eni strani je ta šola fajn, čeprav je potem srednja šola za takega lahko šok, ko pade spet v običajen sistem. Kaj pa vem, nisem dosti informirana, da bi lahko kaj več rekla. Upam, da boš našla koga, da boste uredili glede prevoza!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.