|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj
12.9.2009 21:37:49   
Anonimen
Sem v 30 tednu in moja bebica se še ni obrnila v pravo lego in me že kar lep čas pridno brca v mehur do kdaj ima bebica čas da se obrne z glavico navzdol oz.kdaj so se vam obrnile bebice v navzdol in da je bilo potem vse ok??
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj
12.9.2009 21:43:38   
ribica.
na morfologiji je bil na glavi, lepo, kot se šika. Potem v 34 tednu pa prečno in so mi rekli da če se bo obrnil da se bo na ritko. V 36 tednu je bil spet na glavi in je tako tudi ostal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 22:05:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2009 22:07:21   
tailor
meni se je v 6m obrnil dol, lahko se bo tvoj kasneje.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2009 22:09:12   
Ploha
meni se je do nekje 33-34 tednov obrnila...

(odgovor članu tailor)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.9.2009 9:28:23   
Bojana82
Moji prijateljici se je obrnil tik pred porodom......za svojega prvega user posted image , pa sploh nevem kdaj se je obrnil na glavicouser posted image ........

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2009 9:59:48   
manna
Moja se je obrnila v 32. tednu. Vem, ker sem od takrat dalje čutila njeno kolcanje ful bolj nizko spodaj kot pred tem.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.9.2009 12:33:58   
valentinčica30
Svojo prvo sem rodila z medenično vstavo, torej z ritko naprej. Lahko ppovem, nič groznega, v glavnem isto kokr normalen porod. Drugič sem namreč rodila normalno. Sicer so mojo malo poskušali obrniti, vendar nisem imela dovolj ne plodovnice ne placa v bušiju, da bi jo zarotirali, zato so jo pustili tako kot je bila.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.9.2009 18:25:55   
tea85
ja meni je bila že obrjena navzdol pri  31 tednu,nekako sem vedla da se je ker je tak čudno brcala en čas user posted image na pregledu sem vidla da se je res obrnila...čez čas se pa je prečno, sedaj pa je spet dol obrjena. in da ti povem mi z glavico zelooo pritiska na mehur user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2009 23:31:13   
ribica.
Sam je pa tak zelo poseben občutek, če maš otroka prečno. Vsaj men je bil. Ko se stegne se t trebuh poravna. Na sredi se splošči, pa na straneh pritisne z rokami in nogami navzven. Trebuh ni več zaobljen ampak kot da bi se poravnal. Jaz sem na podlagi teh gibov slutila da nekak čudno leži in uz je potrdil.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.9.2009 9:14:29   
tassika
Pri meni je enako v 31t še vedno prečna lega, baje imajo čas da se obrnejo tam do 37t.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?