|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek
11.9.2009 11:50:46   
Amoreay
Živijo! jaz sem popolnoma nova na forumu ampak ker me muči eno vprašanje bi želela če mi lahko pomagate pri odgovoru saj do zdaj sem slišala 3 različne. V čem je težava: pred 2 tedni sem imela konec menstruacije. včeraj se mi je pojavil krvavorjav izcedek. Sprva sem mislila, da mi mogoče menstruacija prehiteva ampak čudno mi je bilo ko sem pogledala danes izcedka skoraj ni bilo več. Kaj bi to lahko pomenilo. Ne verjamem da gre za nosečnost, niti ne vem, mogoče mogoče ne. S fantom ne uporabljava zaščite, tabletk zaradi pritiska ne smem jemati. Ampak pazimo.

Se opravičujem če pišem v narobno temo ampak res ne vemkje naj iščem razlago. Je imela že katera kakšne izkušnje s tem?

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek
11.9.2009 12:19:26   
Bojana82
Lahko bi šlo za vgnezditveno krvavitevuser posted image .......možno pa je seveda marsikaj drugega!

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.9.2009 12:22:19   
Amoreay
hvala bogu vsaj ena ki se je opogumila in kaj napisala. Šla bi po test in pogledala kaj je. Ampak se mi zdi da preveč pretiravam in da je mogoče kaj drugega kot nosečnostuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.9.2009 12:33:33   
Gwendolen
Po moje je bila prej ovulacijska krvavitev, če si pred dvema tednoma imela konec menstruacije. Za vgnezditveno je še malo zgodaj. Ovulacijska krvavitev pa je neodvisna od poznejše zanositve ali nezanositve. Pač je. Ali pa je ni. Jaz sem jo parkrat letos imela, drugače pa prej nikoli.

Pokukaj! ;-) http://www.mojalbum.com/gwendolen
-------------------------------------------------------------
We're walking in the air
We're floating in the moonlit sky
The people far below are sleeping as we fly

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.9.2009 19:48:12   
Amoreay
koliko časa pa naj bi trajala vgnezditvena krvavitev? še vedno me muči ker ne vem kaj to je glede na to , da se mi je to zgodilo prvičuser posted image

(odgovor članu Gwendolen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2009 9:25:22   
nincrli
Čist odvisno, jaz sem jo imela en dan oz. en flek na isti dan, ko naj bi prišla user posted image
Ene pa so jo imele tudi po več dni.
Sam v tvojem primeru se mi tudi bolj verjetna zdi ovulacijska krvavitev, te sem tudi imela. Al pa je lahko kakršnokoli hormonsko neravnovesje pa kdaj dobiš vmesne krvavitve tud to sem enkrat imela... Tak, da vidiš, da je lahko vzrokov za vmesne krvavitve več.
Če si zanosila ti težko povemo tu na forumu, najbolje da počakaš in narediš test, če bo negativen pa ginekologu vseen omeni to krvavitev.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.9.2009 10:49:14   
Amoreay
ja bom počakala še kakšen teden. Dogaja se mi da mi tole traja že 3 dni. ampak tko kot sem napisala par kapljic in nič več. Vsak dan sem bolj prepričana da je to kakšna vmesna krvavitev in da pluska ne bo. Morda me hormončki dajejo user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.9.2009 20:15:43   
Amoreay
minilo je karkoli je to že bilo :) mogoče res preveč hormončkov in stresa in se je telo mau spucalo :) + ni blo je biu - hvala lepa vsem za odgovore ko sm bla mau panična.user posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.9.2009 10:23:47   
Amoreay
no ja pa se zopet oglašam. danes zjutraj sem ponovila test in prikazale so se 2 črtici. 1 zlo močna, druga pa zelo šibka. Bomo videli kakšni bodo rezultati testa čez teden dni user posted image ne upam si preveč upati da nebi bilo razočaranjauser posted image

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.9.2009 13:56:03   
Bojana82
No, Amoreay mogoče sem pa le imela jaz prav user posted image ......držim pesti, ti pa nam poročaj!

(odgovor članu Amoreay)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.9.2009 22:30:07   
Amoreay
Ojla malo sem pozabila na forum ko se mi pa toliko dogaja user posted image Hja test sem rekla da bom ponovila ko naj bi imela menstruacijo in nič prej. Nočem prehitro verjet da nebi bila potem razočaranauser posted image Seveda vas bom obvestila do tedaj bomo pa živčno čakali user posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?