Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:08:33
|
|
|
|
mateyka
|
ulla, pa sej mu ne pride fizično no. ne more (še). otrok pač ni odrasel bik.
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:12:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka ulla, pa sej mu ne pride fizično no. ne more (še). otrok pač ni odrasel bik. ne razumem tega, kako to misliš fizično prvo kot prvo, orgazem se zgodi v možganih. če pa imaš v mislih izliv pri dečkih, se pa ta navadno zgodi v puberteti, lahko pa že prej, seveda pa v njem ni aktivnih semenčic, zdej če to misliš pod fizično
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:16:50
|
|
|
|
mateyka
|
izliv ja. se ti to ne zdi fizično? možgani so kemično. ni tako?
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:18:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka izliv ja. se ti to ne zdi fizično? možgani so kemično. ni tako? sam še vseen ne vem kam ciljaš s tem izlivom kako vezo ima pravzaprav pri vsem tem, mislim pri tej debati?
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:44:13
|
|
|
|
urška
|
otroci najverjetneje res doživijo orgazem oz. občutijo ugodje pri tem, seveda. če bi jih bolelo tega najbrž ne bi počeli. ampak še vseeno ni isto, če primerjamo njihovo "mastrubiranje" s samozadovoljevanjem odraslih. no ok, tudi najstniki spadajo zraven. pa ta teorija ni zrasla na mojem zeljniku. enkrat sem brala en članek z neko otroško psihologinjo, ki je zadeve tako razložila. pa BTW, zakaj govorimo samo o fantkih? mislite da punčke tega ne počnejo?
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 11.9.2009 23:52:52
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka izliv ja. se ti to ne zdi fizično? možgani so kemično. ni tako? sam še vseen ne vem kam ciljaš s tem izlivom kako vezo ima pravzaprav pri vsem tem, mislim pri tej debati? ja, a nisi sledila? ccc, ulla ulla da ne morejo doživeti orgazma na nivoju odraslih. to sem mislila. ja, urška, ni isto. tudi stroka to pravi.
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 12.9.2009 9:37:57
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: mateyka izliv ja. se ti to ne zdi fizično? možgani so kemično. ni tako? sam še vseen ne vem kam ciljaš s tem izlivom kako vezo ima pravzaprav pri vsem tem, mislim pri tej debati? ja, a nisi sledila? ccc, ulla ulla da ne morejo doživeti orgazma na nivoju odraslih. to sem mislila. ja, urška, ni isto. tudi stroka to pravi. če sem se kaj naučila je, da stroka nikoli ni enotna. In ko nekdo pravi, da stroka to pravi, verjetno misli le polovico stroke.... ker druga polovica misli drugače
|
|
|
|
RE: 5letniki in mastrubacija !? 12.9.2009 9:49:39
|
|
|
|
Ronči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne ne.... frojd je čist vedel, kaj govori, sam vi ga ne zastopte no, jaz imam pač glede tega drugačno mnenje, pa hvala bogu, da nimamo vsi istih mnenj Freud - vsaka mu čast, postavil je temelje psihoanalize, žal pa je velikokrat brcnil v temo... bil pa pač zlorabljan kot otrok in zato je v analizah velikokrat zašel. ne strinjam se, da je mastrubacija 15 letnika in "mastrubacija" petletnika primerljiva. Res je, da z dotikanjem istega organa doživljajo podobne občutke, vendar je psihično različnega izvora.... pAa poimenujte to kakorkoli hočete mastrubacija ali žuljenje ali vseenokakorečete, ni isto.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?