|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: obljuba dela dolg in milo v vrtcih,...
12.9.2009 15:44:30   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Nalin

IZVIRNO SPOROČILO: madela

To mene bolj skrbi,saj "nekateri" starši kar naprej vozijo bolane otroke v vrtec in vzgojitelji jih kljub bolezni sprejmejo.
Mi imamo drug teden sestanek in si že pripravljam vprašanja.

drava v službo?
Dokler starši ne bomo morali brez strahu pred izgubo službe, vzeti bolniško za bolanega otroka, se bo to dogajalo.

In vprašaj starše, kako bodo lahko preživeli, če bodo za vsak kihec in šmrkeljček vzeli bolniško.

Pa še vprašanje zate, ali ti hodiš 100% zdrava v službo? Ker če ne, potem okužiš sodelavko, sodelavka svojega otroka,... in krog je sklenjen. Pa sem 100% prepričana da ne...

Razumem strah pred izgubo službe in ne govorim ravno o vsakem kihecu in smrklju. Ti se mi zdi so itak normalni stranski učinki vrtca. Ampak ne samo enkrat sem doživela,da so starši pripeljali otroke,ki niso bili samo tako malo bolani,enkrat sem celo slišala,da je imel otrok zvečer in zjutraj vročino,ampak češ saj mu je dala zdravilo in bo do 12 ure verjetno brez vročine!? O takih boleznih govorim.
In za moje pojme vzgojitelj otroka z vročino ne bi smel sprejti v vtec.

Jaz pa nisem zaposlena,tako da na tvoje vprašnje ne morem odgovorit,je pa res da morajo nekateri tudi bolani v službo in se res sklene ta krog. In zboliš lahko kjerkoli,ne samo v vrtcu.
Ampak mene glede na zgoraj napisano skrbi,da bodo naši otroci precej na udaru pri tej novi gripi.Pa četudi je to samo medijsko napihnjeno in se bo uresničilo samo pol njihovih napovedi je zame dovolj,da sem panična in me skrbi,kakor verjetno vsakega starša.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   [Brisano sporočilo]
12.9.2009 16:24:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

ime
anijaa

katero ime je bolj všeč?

Ella (25%)

Leni (13%)

Ema (44%)

Adelina (8%)

Marlie (2%)

Fiona (7%)

Število vseh glasov: 445

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!