Anonimen
|
Punce pa kaj jo toliko napadate, sej to je njena stvar, na kak nacin bo ona zanosila. Ce zeli na tak podel nacin, pa naj. Jaz vem da se nebi pocutila nikoli prvec dobro ce bi mu to naredila. Vedno ko bi pogledala otroka bi bilo se slabse. Ni sans da imam na tak nacin otroka, ti pa se mores sama odlociti. Jaz sem imela podobno frko s tipom, ker ni hotel imeti otrok. S tem da sem jaz stara ze cez trideset, in poleg tega ze pocasi zgubljam ovulacije. Se mi je skor naredilo da bi ga pustila, ampak se je hvalabogu kar naenkrat odlocil, da se bo prepustil usodi in ko bo bo. Res pa je da sva se precej pogovarjala, jaz sem bila depresivna, glede teh ovulacij, in tako in je potem tudi on premislil. Ceprav se vedno ni 100 % da si ga zeli. Mislim si ga, ampak se vedno ne tako kot jaz. Drugace pa pogovori se z njim, nehaj jesti kontacepcijske in uporabljajta kondom. Povej mu, da ti kontacepcijske skodijo, da nimas libida, da si depresivna po njih, da ti povzrocajo glavobole, da imas zaradi njih kandido,... Pac da jih ne zelis vec jemati, da si pripravljena na otroka on pa ce ni naj poskrbi za zascito. Zakaj pa bi morala vedno punca imeti vse na grbi, in jesti strup, da je tipu lepo? Mislim kje pa je tu fora? Poskrbi zate, kontacepcijske ne morejo biti zdrave, ker nic sinteticnega ni, torej naj poskrbi pac on za zascito, ce noce imeti se bebe. Evo taksno je moje mnenje, bom pa odgovorila kot anonimna, ker vem da me boste kamenjale
|