Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V bolnišnico zaradi polivanja 10.9.2009 19:32:47
|
|
|
|
ajataja
|
žal ti lahko odgovorim samo na eno vprašanje -bivanja v bolnišnici ti ni potrebno plačati do otrokovega 6 leta-nov zakon,ostalo pa boš največ izvedela jutri.
|
|
|
|
RE: V bolnišnico zaradi polivanja 10.9.2009 20:29:30
|
|
|
|
marta82
|
Mi smo bili tam 2 dni, čez noč smo šli domov. Bivanja ti res ni potrebno plačati, tudi obroke hrane dobiš. Mojemu sinu so vzeli kri in blato, testirali za alergije (kožni test), naredili Uz trebuha in UZ na GER (takoj po hranjenju so z uz opazovali, kako se hrana vrača). V primeru, da ne bi ničesar ugotovili bi delali še 24 urno ph-metrijo. Jaz sem se grozno počutila in se bala, kaj bodo počeli z njim, da ga bo kaj bolelo pa na koncu ni bilo nič hudega (še najhuje je bilo, da je moral bit zjutraj tešč za odvzem krvi).
|
|
|
|
RE: V bolnišnico zaradi polivanja 11.9.2009 8:40:16
|
|
|
|
Andromeda
|
Mi smo bili 3 dni v pediatrični zarad ihudega polivanja in apnoičnih atak (dihalni premori - to smo ugotovili zahvaljujoč blazini angelcare)), delali so nam pa snemanje CMCRF - v spanju se meri otrokovo dihanje, srčni utrip itd in je že samo snemanje pokazalo, da ima kar hud refluks. So nam hoteli delati še ph-metrijo - to ni nič strašnega, se bolj hudo sliši, ker dobi skozi noska do želodčka cevko in potem merijo, do kje se dviguje želodčna kislina itd - to so delali 6 tednov stari punčki, ki je bila z nami v sobi, pa verjetno bodo tudi vam delali, pa nič skrbet, ker otroček te cevke potem sploh ne čuti. Bi morali tudi nam delati to preiskavo, pa se je moj sinko tako zvijal od bolečin, ker je imel že čisto razžrt požiralnik in tudi sapnik od kisline (je bil čisto hripav), tako, da so nam predpisali najmočenjšo zdravilo - controloc in v 14 dneh se je stanje maskimalno izboljšalo. Glede mleka ne skrbi, v pediatrični imajo vse možne znamke od A do Ž. Veliko sreče in čim bolj ugodne rezultate želim!
|
|
|
|
RE: V bolnišnico zaradi polivanja 11.9.2009 8:41:59
|
|
|
|
Andromeda
|
Ah, sem pozabila, flaške je pa dobro vzeti s seboj!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?