Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ves čas rumenkaste hlačke 9.9.2009 19:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
In zakaj bi hlačke menjala dandanes obstajajo tudi dnevni vložki Imaš pač izcedek,nič takega
|
|
|
|
RE: ves čas rumenkaste hlačke 9.9.2009 19:26:36
|
|
|
|
bskrle
|
Če izcedek smrdi, pokliči G.
|
|
RE: ves čas rumenkaste hlačke 9.9.2009 19:34:03
|
|
|
|
LINDI
|
Jaz imam tudi že nekaj časa izcedek uporabljam dnevne mini vložke...me je tudi zelo motilo,sem nosečka prvič,vendar je ginekologinja rekla,da je to normalno,če pa ima čuden vonj in vedno temnejšo barvo pa le k ginekologu...
|
|
|
|
RE: ves čas rumenkaste hlačke 9.9.2009 20:47:13
|
|
|
|
kalypso
|
niti ni nujno, da bi izcedek moral smrdet. jaz ga imam že od 20. tedna, rumeno-zelenega, gostega, obilnega. razlog? visok sladkor in posledično je tudi spodaj idealno okolje za razvoj glivic. malo pojamraj pri G, dobila boš verjetno kakšne svečke, po vsej verjetnosti gyno daktarin, jaz jih imam 1x na mesec, vmes pa 1x tedensko Vitagyn C kremo in vsak dan se umivam z VytaGyn peno. Pomaga sicer bolj tako tako, ker dokler se ne rešim visokega sladkorja, bom imela težave, baje bo po porodu boljše. me pa manj srbi in peče po uporabi teh preparatov.
|
|
|
|
RE: ves čas rumenkaste hlačke 10.9.2009 10:29:58
|
|
|
|
smejčica
|
Ne skrbi. V nosečnosti je povečanje izcetka normalno. Dokler ne srbi, pače, je čudnega vonja, barve, ... ni problema. Je teba vzdržat. Po porodu se spet vse normalizira. Jaz tudi tu in tam uporabljam dnevne vložke, sploh če grem kam za daljši čas. Je pa res, da ginekologi nad njimi niso navdušeni, vsaj moja ne. Jih odsvetuje v nosečnosti, saj se baje izcedek še poveča in je idealno za razvoj glivic. Tako da svetujem, da svoji ginekologinji rečeš, naj ti predpiše kakšno svečko (canesten recimo) in bo vsaj malo pomagalo. Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?