|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 12:51:04   
Napolitanka
Živjo vsem bodočim in že srečnim mamicam..

Rada bi pohvalila forum, ker je res super.

No ..odločila sva se za najinega prvega otročička..zanima me ali je potrebno pred prvo zanositvijo opraviti pri ginikologu kakšne posebne preiskave..namreč vedno sem bila bolj slabokrvna poleg tega imam za seboj konizacijo in laser.

Moja ginikologinja pravi,da običajno ne delajo nikakršnih dodatnih preiskav. Prosila sem jo za pregled krvi in ugotovitev krvne skupine, pa me je zavrnila,da to ni potrebno.

Zanima me še koliko časa ste potrebovale,da ste prvič zanosile in ali obstaja kakšen "recept" saj si zelo želim imeti fantka.

Vsem že v naprej hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 12:54:31   
tinkatonka
Najprej čestitke za to, da sta se določila delati na :duda:. Upam da vama čimprej supe zagledati :modri::roza:. Glede pregledov....mislim da niso potrebni preden zanosis. V primeru pa, da do zanosite kaksno leto ne bo prislo, se zacnejo opravljati dodatni pregledi in iskati razlogi, zakaj ne zanosis.
Zdaj pa kr veselo na delo:) :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:...in saj veš...da nas čimprej razveseliš z veselo novico.:miska::miska::miska:

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 12:56:40   
Magi*
pred zanositvijo običajno ne opravljajo nobenih pregledov/preiskav (razen genetskih, če je indiciran). svetuje se čimbolj zdravo življenje in jemanje folne kisline. recept za fantka: mož naj noč pre akcijo sedi v lavorju kisa. baje pomaga:)- ne mi zamerit za tale hec. ampak se mi je tok fajn slišalo, da bi rada recept za fantka.

eni potrebujejo manj in drugi več časa. pri nas smo čakali kar dolgo. leto in pol.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:03:00   
TVN
Dobrodošla! Načeloma ni potreben pregled, ker bodo le-ti tako ali tako sledili po zanositvi. Priporočam pa, da takoj začneš jemati Tifol (folna kislina).
Smem vprašat, koliko pomladi šteješ?

Vse dobro!

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:14:40   
Anonimen
Če želiš fantka, si poglej tale

link:

http://www.ringaraja.net/nosecnost/kartazanositve/

Neposredna povezava do sporočila: 5
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:15:45   
Anonimen
Neki ne dela, še enkrat:http://www.ringaraja.net/nosecnost/kartazanositve/

Neposredna povezava do sporočila: 6
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:16:15   
tinkatonka
Caffee...ne dela :((

Neposredna povezava do sporočila: 7
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:16:51   
Anonimen
Ma neki serje....u glavnem, ročno vpiši tale link, ali pa pojdi na jeziček "nosečnost" tam pa poišči "bo fantek ali punčka".

Neposredna povezava do sporočila: 8
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:22:55   
Margareta
Če želiš imeti fantka naj bi mož, oz partner sexal s škornji, a niso tako včasih rekli?

Hecam se, čestitam k odločitvi za otročka,

Lp:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 13:48:10   
primorka26
Ojla!

Še jaz se ti pridružujem v veselju, pričakovanju,sreči:modri::roza:...:bravo::bravo:

Tudi midva sva tik pred zdajci... mogoče bosta pa najina "mala dva :duda:" vrstnika. Upajmo.

Čim hitreje do :modri: ti želim.

Čau:)

Neposredna povezava do sporočila: 10
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:02:52   
Napolitanka
Živjo,

28 pomladi in že jemljem Tifol.

Neposredna povezava do sporočila: 11
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:09:26   
Napolitanka
Haha..tale je bila lušna fora..samo moram še pred tem velik lavor za očija kupit..pol ga bom pa v lovorju pustila,da se namaka kar celo noč..

lp.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:10:23   
Grascakinja
Pol pa samo še :sloncek::sloncek::sloncek: ko dva zajčka! Veliko uspeha!!!!!
:rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:20:55   
Anonimen
Ne rabiš nobenih posebnih pregledov.
Res je, da tudi ne rabiš preiskave glede krvne skupine, ker ti to tako pri zanositvi kot pri nosečnosti nič ne pomaga. Ko je čas za to, ti preiskavo v nosečnosti tako ali tako sami opravijo.

Pri nama je trajalo 8 mesecev, da sem zanosila.

Upam, da čimprej zagledaš :modri:!

Neposredna povezava do sporočila: 14
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:39:08   
Napolitanka
Glede krvne skupine..kolegica je že trikrat splavila, potem so ugotovili, da je problem v RH-.

Neposredna povezava do sporočila: 15
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:48:27   
Grascakinja
Pa so ji lohkej pomagal al so "sam" ugotovil? Mislim, a loh kej nardijo glede različnih rh faktorjev???:zmeden:
To me pa res zanima...

Neposredna povezava do sporočila: 16
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 14:52:36   
Grascakinja
Ja, ma to nardijo MED nosečnostjo 2x, pa če je treba po rojstvu, ne pa prej, preden zanosiš....

Neposredna povezava do sporočila: 17
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 15:01:45   
Grascakinja
Ja sej, ko zanosiš ti ta test pripada. Naredijo test za krvno skupino, sifilis, hepatitis, krvno sliko, urinsko sliko in vse ostalo. Ampak najprej morš bit noseča, da ti nardijo. Zastonj.

Neposredna povezava do sporočila: 18
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 15:16:16   
Grascakinja
No, kakor komu drago... nimam nič proti.
Sam ne zdi se mi smiselno, če štekaš, kar vsevprek na neke preventivne preglede hodit. Pol se daš lahko takoj na neplodnost testirat, da prec veš, ne pa eno leto probavaš, pa lahko si daš preventivno slepič odstranit pa za vse mogoče bolezni se testirat. Stane te keša in živcev. Mogoče je (ne nujno za vse) bolje s problemi se soočit, ko nastanejo, ne pa jih iskat. Ker jih najdeš in rešiš 5, potem te pa šesti, ki ga ni nihče predvidel, najde.
Ampak kot rečeno, vsakemu po njegovih željah in zmožnostih.

Neposredna povezava do sporočila: 19
   Pred prvo zanositvijo
6.6.2005 15:27:30   
digi
Ojla,
midva že 1 leto :sloncek::sloncek:, pa nič.... Upam, da bo pri tebi prej.... Sicer pa pregledi: ne vem kako je, ampak jaz sem imela UZ in kri so mi prečekirali, ker sem sladkorna bolnica.... Tko, da... to je to.

LP in veliko sreče in veselja pri delanju:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?