Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 9.9.2009 12:04:22
|
|
|
|
Raho
|
Jaz sem voziček kupila kar v Bušiju. In so bili res zelo prijazni, ker sem želela imeti Jeans edition, ki ga je bilo konec leta 2007 praktično nemogoče dobiti. Pa sem ga dobila . Je pa cena tega bila enaka kot kjerkoli drugje. Ampak žal ga sedaj več ne potrebujemo...
|
|
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 9.9.2009 12:21:06
|
|
|
|
b2b3b4b5
|
Mi smo ga naročili pri http://www.babytrader.eu vendar še čakamo na dobavo. LP
|
|
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 9.9.2009 13:27:26
|
|
|
|
Raho
|
Na naši vreči se nikoli ni poznalo nič. Je pa super. Si sploh ne predstavljam tega vozička brez vreče.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.9.2009 0:09:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 6.10.2009 14:22:00
|
|
|
|
ka tja
|
Ko smo Cameleona v začetku 2008 kupovali mi, so imeli trgovci v Slo in It enotne cene. Odločili smo se za nakup v Bušiju, zaradi možnih reklamacij. Reklamacij do sedaj nismo imeli, vozili smo ga pa ogromno. Po vseh možnih terenih - živimo na vasi, zato so bili travniki naš vsakdanjik. Na morju smo bp zvozili na peščeno plažo, pa kot dvokolesnik po 'hribih', enkrat sva pa celo samo sedež odnesla na vrh hriba. So bili vsi turisti navdušeni. Po snegu kot dvokolesnik bp, z majhnimi kolesi pa malo težje (ker med drugim lovijo sneg in se blokirajo). Dodatnih snežnih koles nismo kupovali, ker pri nas je bolj malo snega. Letos poleti smo se potepali po Pragi in naš dečko (leto in pol), je svoje dopoldansko spanje prespal kar v vozičku. Zdaj čakamo drugega . Če bo punčka, bomo malo zamenjali barvno kombinacijo. Sicer so te zanimale samo cene, ampak midva sva (bila) tako zelo navdušena nad tem vozičkom. Če bi danes kupovala še enkrat, bi spet kupila Cameleona. Lp
|
|
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 11.10.2009 15:51:09
|
|
|
|
tinaaja
|
Jaz sem ga vzela v UK (pramworld) in imeli po 2m reklamcijo. BB iz UK je poslal na svoje stroske novo ogrodje. Tako da se da tudi reklamcije resevat na daljavo. vcasih. Ampak ko se je zlomil zatic nadrzalu,mi je bilo ornk zal, da sem sparala in narocila v UK. Pol ko seje ugodno resilo, pa spet hepi
|
|
RE: kje kupiti voziček Bogaboo cameleon 11.10.2009 15:56:37
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Raho eno vprašanje zate. Sem videla, da ga prodajate in st eimeli roza zimsko vrečo. A se kaj poznajo na tako svetli vreči madeži, npr če te dež ali sneg ujame, megla... gre lepo umazanija ven? Razmišljam o tej vreči, pa me mal skrbi http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=37&podskupina=0&artikel=648 al pa http://www.busi.si/shop/index.php?page=3&skupina=37&podskupina=0&artikel=647 Raho, da se navezem na tole od Hope... A prodajas samo v kompletu ali tudi zimsko vreco posebej?
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.