Anonimen
|
Porodniška se mi zaključuje, preživnine ni, ostane mi otr.dodatek, hja, to bi bilo vse. Kot je bilo rečeno, sem zaprosila za izredno pomoč...in ker najina velikaaaaaaaa družina ni ogrožena z takimi dohodkom kot je polovica porodniške in otr.dodatek brez preživnine, je ne dobim. Dodatek za najemnino bi naj dobila od občine, ki jo sofinancira, so mi rekli na CSD. Šla na občino, tam o tem nič ne vedo..super.:sloncek::sloncek::sloncek: Zmanjkalo mi je energije, moči in volje, da se še naprej zezam z tem. In zakaj nimam več moči? Ker povsod naletim na gluha ušesa. Tako sva odšla domov, na poti srečam starejšo gospo, ki mi želi nekaj dati...in kaj jaz rečem, kar še nisem nikoli starejšim rekla...reklamni listek od jehovcev... Ma ku*c...in sem šla dalje. Ne morem verjeti, da sem to rekla. Zdaj še samo manjka, da mi telefon zazvoni, kdorkoli je, bo žal dobil porcijo jeze in selitev na Mars. Zdaj bom šla počivati za par dni, v miru premislila, upam, da bom dobila kakšno rešitev v glavi, ker le tako bom spet polna energije. V teh dveh letih sem bila prav naspidana z energijo in nič mi ni bilo težko. Zdaj pa ...podn!!!! Ta moja ljuba državica...kaj mi delaš:((:((:(( Upam, da kmalu dobim kakšno delo, da se več ne bom jezila z CSD-jem.:rozica::rozica::rozica: Hvala za ušesa.:kuza: Lp!:rozica::rozica::rozica:
|