Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
trebušček in gibi otroka 6.6.2005 11:03:33
|
|
|
|
Grascakinja
|
Če se lih ne motim, se okol 25t poveča količina plodovnice in si ga zato verjetno manj čutila. Če te pa skrbi, pokliči G!
|
|
|
|
trebušček in gibi otroka 6.6.2005 11:30:27
|
|
|
|
petrulja
|
Tudi naša pikica se je začela gibati zelo hitro, baje da tiste prej začutimo, ki nimamo nič kaj maščobe na trebuščku (tako mi je rekla ginekologinja. Glede treuščka pa: ne skrbi še odveč ti bo pri vsakdanjih opravilih malo še počakaj. Jaz sem v 33. tednu pa me že vezalke dajejo - drugače pa sem kar športni tip. Nič ne boš težila, če dva dni ne čutiš otroka pa se je prej že živahno gbal, je dobro da preveriš ali je vse O.K. Lp
|
|
|
|
trebušček in gibi otroka 6.6.2005 11:56:37
|
|
|
|
drejci
|
tudi naša ni neka atletinja:):)- odvisno od dneva, včasih bolj miga včasih manj, včasih čez dan, včasih zvečer,..čist odvisno,..včeraj pa se je tako čudno obračala, da se mi je na trebuhu pojavila kr bula, sem mislila, da bo kr ven pogledala:)-:)-:)-
|
|
|
|
trebušček in gibi otroka 6.6.2005 13:13:11
|
|
|
|
rosa
|
Mogoče pa nosiš bolj v križu in je to razlog za majhen trebušček (moja svakinja je nosila v križu in se ji še v 9. mesecu ni skoraj nič poznalo). Glede gibiv pa vem, da je normalno, da občasno manj čutiš :duda: vendar, če te skrbi idi do G, da poslušata vsaj srček - toliko, da se umiriš. Pa ne obremenjuj se s tem, da bi težila, saj je normalno, da te skrbi za sončka in s pravočasnim ukrepanjem se pogosto lahko izognemo neprijetnim posledicam. Za prvo silo pa poskusi s čokolado in obračanjem leže z enega boka na drugega - po nasvetih drugih punc naj bi to otroka spodbudilo h gibanju, kar bo verjetno vplivalo tudi na to, da ga boš čutila. Srečno.
|
|
|
|
trebušček in gibi otroka 6.6.2005 14:18:33
|
|
|
|
nik-a
|
OJ! Ne sekiraj se zaradi trebuha, tako pač je, enim se bolj vidi, enim manj. Jaz imam še 9 dni do PDP, pa mi noben ne verjame, saj vsi mislijo, da sem v kakem 6, 7 mesecu, ker je trebuh tako majhen. Dolgo časa ga sploh ni bilo za videt. Tako da nosim bolj v križu in skrajno levo in desno. Dobra stvar je pa, da nimam težav pri premikanju, zavezovanju vezalk,... Sem ga pa tudi tako zgodaj prvič začutila, pa enkrat se je gibal, potem nekaj časa nisem čutila.Menda je to normalno, me je pa tudi zagrabla panika in sem šla kar k ginekologinji, pa smo poslušal srčka. Tako, da če te skrbi, ti kar pojdi! Lp!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?