Suzikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa Nobeden izdelek ti ne bo pomagal,če si nagnjena k strijam Torje čemu koristi hmm ničemer Res je, da če si nagnjena k strijam, da jih boš najverjetneje v nosečnosti tudi nekaj "pridobila". Nikakor pa se ne strinjam s tem, da ti ne koristi noben ta izdelek!! S tem ko kožo navlažiš oz. jo namažeš ali z oljem ali kako kremo, je možnost za nastanek strij manjša kot pa če se čisto nič ne mažeš. Koža mora biti navlažena, saj vemo, da se z rastjo trebuščka koža razteza in dobro je, da jo negujemo. Jaz uporabljam otroško olje, ki je uporabno tudi za nosečnice in sem zelo zadovoljna do zdaj. Pa glih tak mam strije že od osnovne šole, tak da sem tudi jaz k njim podvržena. Vem, da mi še zdaj te zadnje 3 tedne lahko nastanejo strije, ampak sem prepričana, da ne v taki meri kot če se ne bi nič mazala. Moja svakinja ni niti enkrat nanesla ene kreme ali olja na sebe, ko je bila noseča in me niti ne sprašujte kaka je!! Katastrofalno, res! Jaz mislim, da če bi se vsak dan z nečim namazala, da ne bi mela pol toliko strij kot jih ima zdaj. ni fajn, se vsak dan mazat, proti koncu še celo 2x na dan, ampak jaz sem pač prepričana, da ne bom dobila toliko strij kot jih bi, če se ne bi mazala :) No, tak da, moje mnenje je, da koristijo te kreme ali olja do neke mere!
|