|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MAZILO ZA NOSEČNIŠKE TREBUŠČKE
8.9.2009 10:09:24   
tortis
Živjo

Zanima me ali je že katera uporabljala ta izdelek ???
Čemu pa to koristi ??? user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MAZILO ZA NOSEČNIŠKE TREBUŠČKE
8.9.2009 12:22:46   
Lunca1
za mazanje trebuha, da ne stakneš strij. samo nimaš garancije, da bo res pomagalo

(odgovor članu tortis)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2009 12:36:22   
ledenaa
Nobeden izdelek ti ne bo pomagal,če si nagnjena k strijam
Torje čemu koristi hmm ničemeruser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.9.2009 13:16:17   
tassika
No ja to je res, kar sta napisali predhodnici, samo meni se je pa med nosečnostjo tako izsušila koža, da sem nujno rabila neko mazilo, ker drugače bi se spraskala do krvi. Ni nujno, da vzameš prav posebno kremo za nosečnost, dovolj je že navadno vlažilbo mazilo ali mandeljnovo olje. S strijami je pa res tako, če si nagnjen k njim, če nimaš elastične kože, ne bo pomagala niti najdražja kremica.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.9.2009 13:21:33   
veronikab
Sama sem nagnjena k strijam, vendar v nosečnosti vseeno nisem pridelala niti ene same. Je res, da moj trebuh ni bil preveč velik (napram drugim nosečnicam, ki so bile isto noseče, sem izgledala, kot da sem vsaj 2 meseca manj noseča), sem si pa ga pa redno mazala s Sanosan kremo (prodajajo jo v DM in v Intersparu).

No, mogoče sem pa v tej nosečnosti enostavno imela le srečo.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.9.2009 13:28:48   
Lunca1
Jaz sem se tudi mazala. Prvič nisem pridelala nobene strije, drugič pa v zadnjem tednu user posted image . Jaz sem se vseeno raje mazala. Drugič resda malo manj redno, pa še trebuh je bil večji.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.9.2009 14:55:50   
endrina
Ma pri prvi nosečnosti se nisem nič mazala, pa nisem staknila na trebuhu niti ene strije. Zgeda da temu nisem podvržena.
Sem pa zaradi pridobitve dodatnih kg staknila strije po bedrih in ta zadnji. Zdaj v drugi nosečnosti se mažem z dr. Hauschka oljem za telo proti strijam, pa še to samo po teh dveh kritičnih mestih. Mi pa je to olje super, ker si ga naneseš na mokro kožo po tuširanju in si en dva tri gotov.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.9.2009 20:17:41   
biene80
Sama se mažem redno. So mi ostale nosečnice svetovale, naj preventivno to delam.
Je pa boljši občutek, ker me včasih srbi trebuh, ker mi raste. Osebno bi to
svetovala vsem, kljub temu, da niso podvržene strijam. Pa še po ugodnih
cenah dobiš olje v dm.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.9.2009 20:23:41   
Čarli08
Mazala sem se z Mustelo, na začetku tudi s shea maslom, oljem ter Vichy kremo proti strijam. Pri porodu sem dobila 3 strije, ki pa so po enem mesecu popolnoma izginile.
Vsekakor priporočam mazanje trebuha ter tudi stegen, pa čeprav z olivnim ali mandljevim oljem.

(odgovor članu biene80)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2009 15:41:17   
Suzikaa
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Res je, da če si nagnjena k strijam, da jih boš najverjetneje v nosečnosti tudi nekaj "pridobila".
Nikakor pa se ne strinjam s tem, da ti ne koristi noben ta izdelek!! S tem ko kožo navlažiš oz. jo namažeš ali z oljem ali kako kremo, je možnost za nastanek strij manjša kot pa če se čisto nič ne mažeš. Koža mora biti navlažena, saj vemo, da se z rastjo trebuščka koža razteza in dobro je, da jo negujemo. Jaz uporabljam otroško olje, ki je uporabno tudi za nosečnice in sem zelo zadovoljna do zdaj. Pa glih tak mam strije že od osnovne šole, tak da sem tudi jaz k njim podvržena. Vem, da mi še zdaj te zadnje 3 tedne lahko nastanejo strije, ampak sem prepričana, da ne v taki meri kot če se ne bi nič mazala. Moja svakinja ni niti enkrat nanesla ene kreme ali olja na sebe, ko je bila noseča in me niti ne sprašujte kaka je!! Katastrofalno, res! Jaz mislim, da če bi se vsak dan z nečim namazala, da ne bi mela pol toliko strij kot jih ima zdaj.
ni fajn, se vsak dan mazat, proti koncu še celo 2x na dan, ampak jaz sem pač prepričana, da ne bom dobila toliko strij kot jih bi, če se ne bi mazala :)

No, tak da, moje mnenje je, da koristijo te kreme ali olja do neke mere!

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2009 18:06:11   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

To pa ni res. Imam stare strije, uf kar velik jih je na bokih in riti, v nosečnosti pa sem se mazala in nisem čisto nobene pridelala

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.9.2009 16:26:07   
Ella123
Po moje je tudi nekaj na tem, da si mažeš kožo, je bolj prožna, kot če je izsušena.
Jaz sem uporabljala Avalon izdelke za nosečnice (tudi za presredek, ki potem tudi ni bil prerezan), pa nisem pridelala res nobene. Po moje pomaga.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.9.2009 18:02:44   
Green to Grow
Meni se zdi najboljše mandljevo olje.

(odgovor članu tortis)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.9.2009 18:15:05   
Zala01
Meni pa karitejevo mazilo (maslo) od l'occitane (upam, da je prav napisano). Nisem pridelala nobene strije ne v 1. nosečnosti, niti še zdaj v 2. nosečnosti, pa jih imam kar nekaj na bokih iz pubertete.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Green to Grow)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.9.2009 19:02:26   
Nončika
jaz sem si mazala že v 1.nosečnosti, koža me ni srbela, zadnji teden pa sem le fasala strije. mi je babica v porodnišnici rekla, da ene smo pač res enostavno nagnjene k strijam. zdaj v 2.nosečnosti pa si redno mažem, stare strije so se spet prikazale. mažem pa se bolj zato, ker me koža izredno srbi. full fajno je eucerinovo olje, uporabljala pa sem tudi kremo iz DM-a.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?