Anonimen
|
Sem v drugo noseča (17t) , zaposl. sem za nedol.čas. pri istem delodajalcu. Odkar vejo za mojo nosečnost (vodilni) me sekirajo, težijo, direktor mi govori naj ne mislim da me bo po vrnitvi iz por. še čakala služba, v mojem delu iščejo napake, nalagajo mi ogromno odgovornosti, moram opravljati delo ki ga nikoli nisem, ga ne znam in mi niti nočejo pokazat, ne vključujejo me več v sestanke, kar se obslužbenih dejavnsoti tiče(razni dogodki, kosila ipd) me ne povabijo več zraven, za dopust moram zaprosti veliko prej, pa še to do zadnjega dneva ne dobim odgovora, če ne grem ene 5x prej do dir. in ga prosim naj mi ga odobri, težijo mi za vsak pregled pri G , za vsak pregled ki ga imam s starejšim sinkom, v glavnem, vse kar je bilo prej normalno, je zdaj apriorij ne. Dokler ni vedel, da sem noseča, mu je bilo čist ok da delam 1 uro manj, zdaj pa teži, da se kar neki zmišljujem, in da gre to tudii drugim v nos, ker prej hodim domov,.. V glavnem groza. Namesto da bi se popoldan in čez vikend spočila in sprostila, samo v tem premišljujem kaj naj naredim, pa kako bo spet grozno it na šiht zjutraj. Moja G se ne zmeni kaj dost za to, pravi -presliši, ti se ne sekiraj. Ja uf hvala stara moja, kot da že sama tega ne vem, samo je lažje bit pameten kot pa ko si sam v tem zosu. Stalno se sekiram, želodec me boli, ker sem živčna ko pes, ne jem, shujšala sem že par kil...Kaj naj naredim? Razmišljala sem, da bi šla do svoje zdravnice in ji povedala za težave, to je pa tut vse kar mi preostane a ne? Kak pameten nasvet bi bil zelo dobrodošel punce....HVALA!
|