Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Cepljenje proti pnevmokokom 7.9.2009 18:56:17
|
|
|
|
botrca
|
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=55536.0 TUKAJ preberi nekaj o tem, mogoče ti kaj pomaga.
< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 7.9.2009 19:18:34 >
|
|
RE: Cepljenje proti pnevmokokom 7.9.2009 21:36:16
|
|
|
|
Lejči
|
Jaz razmišljam o tem. Pediatri v bolnišnici so mi ga priporočili in če se ne motim ga priporoča tudi tanč na MON-u.
|
|
|
|
RE: Cepljenje proti pnevmokokom 7.9.2009 22:04:47
|
|
|
|
Onasiss
|
Ja...., ker je sine imel že tri pljučnice in je dejansko pljučni bolnik. On je imel cepljenje zato zastonj. Malo (7m) sem pa tudi dala cepiti, da se ne bo ponovila zgodba (čeprav ni nujno, da jih faše...pa vseeno). Ker je še tako majhna je imela 3 cepljenja, drugače sta 2, Eno cepljenje nas je prišlo cca 75 €, s tem da smo plačali samo dva, ker je bila neka akcija.
|
|
RE: Cepljenje proti pnevmokokom 8.9.2009 14:19:27
|
|
|
|
Najaa
|
Ja, starejšo hčeko sva dala cepit, ker je imela v nekaj mesecih vsaka dva tedna vnetje ušes. Od takrat vnetja ni imela. Tudi bolezni (angino in to) je prebolela skoraj mimogrede. Cena je bila pa okol 70 evrov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?