zupancdam
|
evo, še ena ki je pri njej užgalo to s flajštrom, bravoIZVIRNO SPOROČILO: Mija79 Pozdravljene!No tudi sama sem imela iste tezave,kako sina odstaviti od prsi,ker je bil res ze skrajni cas,26 mesecev dojenja ,nikoli vec.Po vseh neuspesnih metodah,mazanja bradavic z raznimi zavbami,sem se odlocila za metodo flajster na zizo pobarvan z rdeco barvo,ne mores verjet,takojsen ucinek ,mamico boli zizika,zizika bolana.v glavnem je zaleglo nad pricakovanji IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam pozdravljena, na hitro moja izkušnja, naša je bila stara skoraj 2 leti, ko sva se ponoči in podnevi skoz dojile, ampak ker sem jaz zanosila ona pa mi je ko je šla sep. v vrtec po vrtecu sitnarila z zizo, rekla da naredim temu konec. Jaz sem prišla domov in sem si enostavno dala flajšter na zizo pa malo rdeče barve in je užgalo, kar še danes ne morem vrjeti, isti dan je pustila zizo na miru in konec dojenja, sem rekla da mamico boli in ko je hotela zizat sem ji pustila da se je približala ampak sem takoj odskočila in rekla aaaaaaauuuu boli mamico in tako se je nehalo. Naša je bila obsedena z dojenjem in marsikateri to povem kako sem odvadila hčero od dojenja, ker nekatere poskušajo da si mažejo z vsem mogočim dojke pa ne pali. No, to je moje mnenje, mogoče malo smešno ampak pri nas je delovalo, je pa res da je bila moja hči občutljiva na vsako prasko, kri... tako da je zaradi tega uspelo, srečno