|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Clear blue digital
7.9.2009 15:00:30   
Sreča in ljubezen
A je kdo uporabljal ClearBlue digital!

Pri men ne dela dobrouser posted image Al pa sam tok odstekana da ga ne znam uporabljat! user posted image A ga je kdo uporabljal?

http://www.salomon.si/files/multimedia/1799I.1642907/preview_yfvn67s45y750qh2fi9430g2lfp26q4a.jpg

< Sporočilo je popravil Sreča in ljubezen -- 7.9.2009 15:01:23 >

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Clear blue digital
7.9.2009 15:03:42   
Sreča in ljubezen
Tuki V Holandiji pa imajo res neumne testeuser posted image

(odgovor članu Sreča in ljubezen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2009 15:08:59   
Šaki
u prvič slišm.da to obstaja.
kaj pa če drug test kupiš pa bo.bolj un na izi,no.
srečno

♥ moja dva zaklada ♥

Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 15:10:37   
Sreča in ljubezen
user posted image ma vsi so neki cudni...ko pridem v Slo bom kupila cel kartonuser posted image

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2009 15:15:35   
malaMravljica
ojla na Nizozemsko, mi pripeljes moj Bugaboo mal juzno od tebe, sam ni treba cist dol do Slovenije user posted image  

Jaz sem imela digitalni cb in mi je delal cist ok, sem imela tistega, ki ti sam napise  "noseca" pa so ravno takrat prisli vn ze tisti, ki ti napise se kolk casa si noseca, sam to sem mi zdi brezveze, ker sem si itak sama izracunala pravi PDP. Ce ti CB ne dela vzemi pa kaksnega drugega, saj je tok enih testov.
Pa lep rezultat ti zelim!

Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2009 15:19:00   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image user posted image user posted image Ma v navodilih pise eno pa na slikah drugace kazejouser posted image   Bugaboo, prid na obisk pa vzemi ,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa spotoma mi pokazes navodilo za tisti neumni Clear Blue digitaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2009 17:26:27   
malaMravljica
ma cakaj, ti napisem kako naredis, imam se navodila in 1 cb, ker je ze prvi napisal Schwanger, bravoooo mami user posted image  

Mal urina v en cist jogurtov loncek in pol odpakiraj CB ter tisto "vatirano" palcko na koncu pomoci v urin za  20 sekund. Test drzi pokoncno. Niti ni treba, da bo cel ta mehek del na koncu v urinu. Pol das pokrovcek nazaj gor, da bo vse cisto in polozi test na ravno povrsino in to tako, da  bo okencek kjer ti napise rezultat gledal gor, da ga vidis.

Pol ti zacne utripat napis "warten" po nizozemsko seveda. Ko to neha utripat ti napise rezultat.

Ti drzim pesti, da ti napise, da si Schwanger, spet po nizozemsko user posted image   Pa porocaj rezultat, ok!

Neposredna povezava do sporočila: 7
8.9.2009 11:00:29   
Sreča in ljubezen
user posted image HVALAAAAAAAAAAAAAAA dans bom sla po CB pa po se enga...da bom ziher!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 8
8.9.2009 11:03:31   
tassika
Ali pa lulaš na palčko 3 sekunde, jaz sem ubrala to varianto, pa je tudi takoj delovalo. Sem imela pa isti tets kot malamravljica, mi ga je ona poslalauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 11:04:55   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image user posted image bom poskusila...upam da bo pozitiven ker mi je cudno da mi tok zamuja pa mam simptomeuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.9.2009 12:07:21   
pilotina
Sreča in ljubezen...user posted image , no jaz sem pa tretja, ki je preizkusila digital CB od maleMravljice in je tudi pri meni delovalo in pokazalo nosčenost....naredila sem ga, kot ti je ona zgoraj napisala

Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 12:14:11   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image user posted image pol pa bom se jst po navodilih od malemravljie,upam da bo pozitivnouser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.9.2009 12:17:07   
tassika
Meni je bilo najbolj smešno, ker je pisalo, d lulaš na njega 5 sek, meni se je to zdelo ful malo, ampak bo že držalo.

Evo zdele gledam navodila, ali lulaš direkt na njega 5 sek, ali pa za 20 sek postaviš v lonček, potem, ga postaviš vodoravno na ravno podlago in to naj bi bilo to. V 3 min naj bi pokazal rezultat, piše, da lahko že po minuti, no meni je ful hitro. Aja pa obvezno mora biti konica obrnjena navzdol, ne sme se je dati pokonci, d abi kao hitreje prijelo, zato kar tako zapret in dat ležat na ravno podlago in gledat peščeno uricouser posted image

Hihi me je zamikalo, da bi se še kar na tega polulala, sam kaj ko že vem kje semuser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 8.9.2009 12:18:38 >

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 13
8.9.2009 12:45:17   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image user posted image user posted image ma meni je kar neki zdej me je kr strah it kupit testuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
8.9.2009 13:11:23   
tassika
A dej dej, ne sme te biti strah, saj lahko pokaže samo dvoje, pa grize tudi ne, a ni bolje, da veš pri čem si kot pa biti v negotovosti. Jaz sem itak tak firbec, da pri meni to itak ne zdrži, zato hitro šibaj v trgovino po test, ker zdaj pa mene zanima kaj bo pokazal. Kaj pa je naredil tisti od včeraj?

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 15
8.9.2009 13:19:26   
Sreča in ljubezen
Vceraj mi je kazal eno crtico,ampak ne verjamem ker mi zamuja 16duser posted image   Samo sploh ni delu ku treba...nism cakal niti eno minuto mi je ze kazal -,pomoje sm neki z.....la ! Pa prsa me bolijo in vcasih mi je muka,prej sm kadila pa zdej mi kr gre na bruhanje ce dam v usta cigaretouser posted image Eh...to se lahko zgodi samo meniuser posted image  

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2009 13:30:01   
tassika
Madonca potem si pa še dolgo zdržala, jaz sem ga delala celo 2 dni prej. Hitro v trgovino, če bo pa še danes minus pa kar k ginekologu oz kakorkoli imate to pač na nizozemskem urejeno.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 17
8.9.2009 16:13:29   
r1ta
Je šlo al rabiš navodila?

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 18
8.9.2009 16:22:39   
Sreča in ljubezen
user posted image user posted image uh....jutri bom nardila testuser posted image al pa po jutrsnjemuser posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 19
8.9.2009 17:01:44   
malaMravljica
sam ti naredi test tocno tko kot sem ti jaz napisala, ker kot vidis smo tukaj ze 3 dokazi, da moji testi in posledicno moja navodila  pokazejo nosecnost user posted image user posted image  

Tassi, jaz sem tudi vceraj, ko sem ji navodila dol prepisovala pomislila, da bi naredila se ta drugi test, pa je bejbi tok migal v trebuhu, je bil ze dovolj dokaz, da sem noseca user posted image user posted image  Zvecer so bile pa v trebuhu take akrobacije, pa mi je g ravno vceraj rekel, da ko me buta tko tja v kot naj kar roko dam tja, da preprecim, ker to tooook boli.

Pilotinka, a ves da te teste sedaj tudi v Italiji dobi.

Neposredna povezava do sporočila: 20
8.9.2009 21:18:12   
LUNA83
Punce res je,.. jaz imam tudi takega doma,... prijateljica mi ga je v Trstu kupla,.. ta mesec ga bom nardila. To je edini test ki na njemu piše da ga lahko delaš 4 dni pred menstruacijo in gor ti napiše koliko tednov si noseč. CB DIGITAL,...

Čakamo +

Neposredna povezava do sporočila: 21
9.9.2009 11:50:33   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pilotinka, a ves da te teste sedaj tudi v Italiji dobi.

a res
no ja, ko si mi ga ti prinesla, jih še niso imeli
super, imam blizu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?