|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Služba ?
7.9.2009 13:03:05   
malania
Pozdravljeni,

Nisem še starš, se pa ravno tako srečujem s ''finančnimi dilemami'' (če sem zgrešila forum, me prestavite).
Zadeva je sledeča. Pred slabim letom sem diplomirala, malo pred tem pa sem se kot študentka zaposlila v enem podjetju. Obljubili so mi, da bom čez nekaj mesecev lahko delala preko agencije (kot npr. Adecco), a se to ni zgodilo. Ker sem se vpisala na magisterij in tako ohranila status študenta, so rekli, da zdaj itak ne bodo zaposlovali ker je ''finančna kriza'', tako da ves ta čas še vedno delam preko študentskega servisa. No, naj povem, da nadomeščam punco, ki je trenutno na porodniškem dopustu, zato se mi že ves čas porajajo dvomi kaj bo, ko se ona vrne nazaj (najbrž me ne bodo več potrebovali).
In kje je problem? Jezi me majhna plača, plačana sem manj kot 4€ na uro, s tem, da ne dobim nič za malico, ne za prevoz, delovna doba mi ne teče, če zbolim ali grem na dopust, za ta čas logično ne dobim plače.
Nadrejeni govorijo kako moramo varčevati pri vsaki stvari, sami pa imajo že tako visoke plače in občutek imam da samo čakajo kje bodo lahko še kaj izmolzli (npr. potni stroški in razni dodatki). Da, to me zelo jezi. Občutek imam da se okoriščajo na račun takih, kot sem sama.
Moram reči, da mi je delo, ki ga opravljam všeč, sodelavci so tudi v redu, ampak osebno menim, da je 400 – 500 € na mesec za delo ki ga opravljam premalo. Največja plača, ki sem jo dobila (delam poln deloven čas) je bila med 600 in 700 €.
Problem je, da ne vem kaj narediti. Naj pustim delo? Iščem dela, ki bi bila v moji stroki, pa jih ne najdem. Hkrati študiram izredno in potrebno je plačati šolnino (to mi plačajo straši, njih pa ne bi rada dodatno obremenila še z ostalimi stroški, v primeru, da pustim delo..).

Vsak nasvet bo dobrodošel, morda je bil kdo že v podobni situaciji…

Lep dan! user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Služba ?
7.9.2009 13:10:52   
pety78
Občutek imam da se okoriščajo na račun takih, kot sem sama.

Ah dej no....Kaj takega pa res ni lepo govoriti, no. Ziher ni res...user posted image
Mal heca, ampak tako je v življenju, če nisi glih pri koritu. Sicer pa imaš idelano možnost, da preko študentskega servisa najdeš kaj drugega, kjer pa mogoče res ostaneš.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2009 13:19:38   
Arwenko
Išči drugo, če boš dobila redno seveda, magisterij nekako zamolči, je preverjeno bolje. Menjavala dela v isti obliki, se pravi študenstki servis, samo pri drugem delodajalcu, pa jaz nebi, lahko prideš iz dežja pod kap, definitivno pa pač dolgoročno na tak način ne moreš bit, to je jasno. Vso srečo pri iskanju v teh časih.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 13:31:16   
Pikec
Diplomo maš, premostitveno službo tudi... ergo išči službo kot bo  jo rada mela. Razen tega da zgublaš čas s pisanjem prošenj in razgovori itak nimaš česa zgubit.

Drgač pa... to so pač čari dela prek študentskega servisa.... ja takle mamo kot smo hotli met.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.