|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečniška oblačila
7.9.2009 12:56:15   
biga
Upam, da ne bo preveč reklame, ampak potrebovala bi pomoč. Ker sem malo čez 3. mesec in se mi že precej pozna, so mi oblačila postala tesna, zato moram čim prej kupit par stvari. Rabim pa tudi kake lepše kose, ne le športne, ker sem v taki službi. Kje kupujete nosečniška oblačila? Pri nas v NM je le ena trgovina, pa je draga ku user posted image , zato bi šla pogledat še kam drugam. Hvala za info.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečniška oblačila
7.9.2009 13:03:16   
nincrli
h&m, c&a, sam to boš mogla u Lj, če mate sam eno trgovino tam.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2009 13:48:52   
mateyka
Lumy na Vodnikovi cesti v Ljubljani ima res lepa oblačila, ne zdi se mi ful drago, ni pa orto poceni, ker so taka bolj nobel.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2009 16:21:44   
kitka1
Jaz sem največ kupovala v H&M na Rudniku (ššportne hlače) in v trgovini Lumy (http://www.monsa.si/) - predvsem jeans. Zgornje dele sem imela pa vse iz navadnih trgovin (npr. Promod, H&M), ker je bila moda taka. Upaj, da bo še naprej :)

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2009 19:06:58   
smuki
Problem je samo v tem, da so trenutno trgovine (oz. so bile pred enim tednom) strasno slabo zalozene, tudi v Ljubljani. Drugace imas pa v BTCju od Kepice, La Vie (v Baby centru), v H&M nimajo nobene izbire bolj finih stvari, prav tako ne v C&A. To je bilo stanje pred enim tednom, mogoce je ze kaj bolje...

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2009 19:10:22   
Anonimen
Zgornje dele sem imela pa vse iz navadnih trgovin (npr. Promod, H&M), ker je bila moda taka. Upaj, da bo še naprej :)

To je se najboljsa varianta. Ce so tunike se vedno v modi, imas jesensko garderobo reseno.
Lepse hlace sem jaz kupila v Mothercare, ampak trgovine ni vec...mogoce kaj na netu?

(odgovor članu kitka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2009 19:14:00   
Pika Zoja
Jaz tokrat sploh nisem komplicirala. Kupila sem zgolj trojne nosečniške legice, čez sem dala ohlapna krila in pa tunike. Izgleda prav luštno. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2009 21:41:24   
Jančika_
Od prej imam večino iz H&M, kar sem kupila tokrat na novo, sem pa prek spleta pri Nextu: http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X44&p=240&o=2

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2009 21:45:01   
mateyka
Lumy ma kakšne stvari tok lušne, da sem si jaz eno majco to leto kupila pa nisem bla noseča user posted image samo je kroj tak, da se to sploh ne opazi user posted image

čeprav - na netu so meni najboljši http://www.seraphine.com/ - najboljše kavbojke kar sem jih videla, zgornji deli so pa tud super posh zadeve. res res fensi za moje pojme.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 7.9.2009 21:48:38 >

(odgovor članu Pika Zoja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.9.2009 19:52:45   
Mateja4
h&m na rudniku... ja v novem mestu mamo 1 tako trgovino pa še ta je draga za pop***

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.9.2009 8:17:44   
katka11
jutro!

jaz nimam niti ene nosecniske cunje, hlace nosim itak z nizkim pasom, poleti kikle na elastiko okol pasu, pa kaksne legice, pa seveda tunike, itak so moderne take, da so saki nosecnici prav. mal se je treba znajti...

lp

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.9.2009 9:23:26   
biga
Še tole me zanima: a so trgovine, kot sta H&M in C&A, že založeni z jesensko in zimsko robo? A je v Ljubljani na Rudniku le H&M ali tudi C&A? Ker se mi ne da hodit še v Citypark, bi vse kupila na Rudniku. A katera ve, če imajo v teh dveh trgovinah tudi dolge bodije za fantke, stare 2 leti, se pravi velikosti 98 ali 104?

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2009 10:53:48   
bismark
V Novem Mestu imajo sedaj nosečniška oblačila tudi v trgovini Wenice. Prodajajo pa blagovno znamko Torelle.

predstavitev kolekcije: www.pikolino.eu

< Sporočilo je popravil bismark -- 14.9.2009 10:57:03 >

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?