ronja
|
nisi vedel, da jo to tako moti in da zato nisi mogel delati na tem, da bi našla nek skupen kompromis (npr. drink s prijatelji v petek, a brez alkohola - če jo res moti alkohol? Saj to mu je že sama predlagala - pa ni bil za - kot je sam napisal: če ne pije piva, nima smisla it ven - to je bil ta njegov zgrešeni (tudi za moje pojme) pogled. Sicer pa ne vem, zakaj se vam zdi tako nemogoče, da bi jo tudi "samo popivanje ob petkih" motilo: smo pač različni: tudi mene bi motilo že to, da se vsak teden nalije, pa čeprav samo enkrat na teden. Ne želim si takega fanta pa pika. In tudi to, da če gre ven s kolegi, pomeni, da mora nujno spit vsaj 2 pivi... in da za vsako žurko mora nujno met nekaj pod kapo. jah, meni tudi ne bi bilo všeč (pa tudi lubi me ne bi prav dolgo gledal tako, če bi se ga jaz vsak petek usula, pa tudi če ne bi poležalvala celo soboto, se mi zdi). Težko bi spoštovala človeka, ki nima jajc naročit gostega soka, če njegovi prijatelji pijejo pir, da ne bo izpadel reva oz. ker tako pač je (že od otroštva dalje). MOgoče sem res za koga nezrela zato, ampak jaz to ženo čisto razumem. Na srečo ima lubi enak pogled na alkohol. (Da ne bo nesporazuma: nič nimam proti, če spije kako pivo, niti če se ga kdaj napije, če mu paše, samo da takrat ne vozi. Bi me ap motilo, če bi bilo to redno, vsak teden.) Smo pač različni; eni tolerirajo pijančevanje, drugi varanje, tretji nič, četrti vse. Pri meni bi bil to tudi deal breaker . Se pravi, da je ta tema dejansko namenjena njej (ker verjetno bere) in ne nasvetom? To je pa itak že v prvem postu jasno . Vseeno kak nasvet včasih prav pride.
|