Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 9:33:31
|
|
|
|
Pia73
|
Po postelji itak skače, ko nor. :)- pa ne samo po postelji,... Samo zadnjič so imeli s telovadbo na katero hodi neko tekmovanje pa ga je peljala moja sestra, ker sem jaz imela neke obveznosti s službo, pa je ves čas skakal na tranpolinu,.... Ko so vsi že odšli je on še kar neutrudno skakal pa skakal,... Samo mi ga nimamo kam dati, ker smo v bloku,... A delate še na enem :duda: ? Držim pesti. :miska::miska::miska:
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 9:59:54
|
|
|
|
leah
|
Jaz bi šla pa tako mal ven.No sej sva šle prejle,pa naju je ravno dež ujel.Jaz mokra,tamala je pa uživala v pokritem vozičku:hudicek::)-:)- V sredo bo baje lepše....
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:05:59
|
|
|
|
Pia73
|
Yes, yes, yes,... :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:07:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ha, teb paše, k sinoseča, men pa čist nč...21 stopinj :)-
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst hočem sonce! Zdej še japonk ne morem obut :((
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:31:15
|
|
|
|
viv_
|
Jest bi se selila nekam na karibe, k je skoz 26 stopinj... To bi blo idealno zame!
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko, ribica, saj zdaj prodajajo take nogavičke za japonke... fletno...
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:43:24
|
|
|
|
SANDY
|
jest sem pa zej ravn z bicikliranja prišla s tamalo. Sem koj zadovoljna da neki zase nardim :bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 10:59:30
|
|
|
|
AnBan
|
Kako so vam pa všeč te rezerve variante RR...moram rečt, da je meni tale daleč naljubši in ful pregleden:bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 11:02:10
|
|
|
|
Pia73
|
Meni tudi. Vsebinsko mi je npr. MON v nekaterih pogledih bolj všeč a se nekako nisem mogla navadit nanj. RR mi je najbolj simpatičen. Zato bom pa danes malo več gor visela pa potem dva dni kaj drugega počela. Dela mi itak nikoli ne zmanjka.
|
|
|
|
Hitro, dokler nas ne odklopijo!!!! 6.6.2005 11:23:16
|
|
|
|
viv_
|
A lahk rezervne linke na en kup prosim?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?