bobek05
|
Kerensa, mogoče se ti res ne zdi normalno, pa vendarle je. Res je, da je to "stanje" značilno bolj za tiste, ki so prvič noseče (ker nimamo pojma kaj nas čaka), pri tebi pa verjetno izhaja podzavestno iz strahu zaradi bivšega moža... Žal nisem psiholog in ne poznam tvojih občutkov, ampak kljub temu, da je tvoj partner kot ti temu praviš "angelček" v primerjavi s tvojim bivšim možem, te je po moje strah kaj se bo izcimilo iz vsega tega.. Bom povedala primer, četudi ni ravno najboljši.. Preden sem spoznala in se zaljubila v svojega moža, sem imela zelo slabo izkušnjo v zvezi. Ko je na prizorišče stopil moj sedanji mož, sem VEDELA, da je 101 proti mojemu bivšemu partnerju, saj sem ga poznala že od prej, pa vendar sem bila zelo previdna, iskala sem napake, ki jih ni bilo, otrpnila sem vsakič, ko se je malo razburil ali kaj podobnega (se pravi iskala sem znake, ki sem jih bila vajena pri bivšem partnerju).. To obdobje je nekaj časa trajalo dokler končno nisem spoznala, da je on drugačen, da mu lahko 100% zaupam in mu brez strahu odprem vrata do svojega srca.. Ne vem, če sem ti s tem primerom kakorkoli pomagala, ampak za vsako stvar je potreben čas, še posebej ko nosimo s seboj takšne in drugačne izkušnje, ki nas naredijo previdne.. Jaz ti svetujem, da se pogovoriš s svojim partnerjem (tudi jaz sem se s svojim možem). Zagotovo bo razumel tvojo stisko in ti bo stal ob strani. Prepričana sem, da si že dobra mama tvojemu sinčku in ni razlogov zakaj ne bi bila tudi otročku, ki je na poti.. Pa veliko sreče in veliko lepih trenutkov s tvojim partnerjem, sinkom in :duda: , ki je na poti.. Bobek v 37t
|