Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: A648 pozdravljene... obrnila sem se na vas ker enostavno nevem več kaj si mislit in naredit oz. moji mami svetovat... upam da bom situacijo dobro obrazložila da jo boste sploh pravilno razumeli... starsa sta se pred 2 leti razsla ... od takrat moja mama nima nobenga moskega ker pravi da jo to ne zanima, da je bila v življnenju preveč razočarana in da ima povn kufer vsega , da nobenega več nebo hranla in mu stregla da bo pač smo imela kakega za sex in nič drugega... pa sem ji rekla: ok kot želis če mislis da je zate to ok pol sem vesela zate... No vem da se pač trenutno samo videva z enim tipom katerega tudi poznam in sta si oba že od srednje sole vseč in sta bla kot mlada kr neki časa par vendar on ima "ženo" in mojo mamo razveseli za 2 uroi ko je pri njej pol pa 2 dni joče ker jo prizadane čeprav se sama zaveda da je vse to pričakovala... c paa kaj se je zgodiloooo.... nekega dne je srečala bivsega moža moje tasče in sta se zaklepetalaa in ta moski čeprav ve da je moja mama, saj sem s tasčo in tem tipom živela moji mami neda mira... tega tipa zelooo dobro poznam in kot oseba je res energičen, prijazen,gentelman ampak je prebrisan in tak koristoljubec pa peče glava!tasco je totalno izmolzu in jo pobrisal brez a ne b.. nekega jutra ga ni bilo več! in sedaj ga vidimmm kako cele dneve pise moji mami, kako jo kliče, kako jo vabi sem pa tja pa gor pa dol meni lasje pa do stropa. hvala bogu imamo z mamo odličen odnos in si poveva vse...rekla sem ji da se mi ves to zdi res zelo grdo, da naj ga začne ignorirat že zaradi tega ker je od bivsi mož pod tasce , da je prepovedan sad, da je na milijone boljsih moskih vzuanaj in da vse to kar se lahko zgodi ni vredno ker on ni resen on je goljuf pa sej sama moja mama to ve sej je bla zraven ko je se tasca jokala za njim in ze zadari tega ker ve da je bivsi"očim" od mojega moža in da če to zve tasča s katero moja nima najlepsega odnosa bo obuppp v hisi...že tako mi je tasca kr dosti krat popljuvala mammo čeprav nevem kako si je kaj talega lahko dovolila ampakl vseeno....... nevem mama pa je nad njim naudusena in zadovoljana.. morem povedat da nimata popolnoma nič samo preko sms, kaka kava in to je to.. ampak že to me silno moti...čisto sem obupana .. ta sitaucija se mi zdi absurdnaa , gnjusna... moja mama je zlata mama , in ji privosčim vso srečo in vse najlepse v življenju ampak mislim da je tokrat iz obupa in jeze in vse kar se ji je zgodilo sla predaleč in da ji sploh nedelajo možgani prav, ker kaj takega si od mame nisem nikoli pričakovala.. nekako me je razočarana četudi tasca je po njem imela dosti moskih in je on že popolnoma izbrisan ampak vseeno... bojim se besed ki bodo prisle na plan če jui kdo sam ob kavi vidi... kaj naj naredim? mama pravi da kakor želim, da ona ne počnbe nič narobe in da če hočem najj jo podpiram če ne pa nič... Človek pride in mora prit sam do svojih spoznanj. Dokler do tega ne pride, mu lahk ti tupiš v glavo vsak dan eno taisto, pa ne bo zalegl, dokler sam do tega ne bo prišel. Ne glede na to, kako bo, četudi se bo opekla (novo spoznanje), ji stoj ob strani. Si predstavlaš, da pa le ne bi blo tko, kot praviš ti in bi ji recmo lahko uspel, pa bi tebe poslušala, na konc bi bla pa ti kriva, ker te je poslušala, namest da bi sebe poslušala in nardila tko, kot se njej zdi prav? Vsak se odloča zase. Vem, da te skrbi, ampak spoznanja so izključno stvar posameznika. Karkoli bo, če bo npr. jokala, prisloni ji ramo, bo že vedela za naprej, ko bo dala izkušnjo skoz. Sam hvaležna ti bo, ker jo ne obsojaš ali jo nisi obsojala. Pa nikar ji ne reci: sej sem ti rekla. Nobena odločitev ni napačna, če se iz nje kaj naučiš.
< Sporočilo je popravil Repka -- 6.9.2009 16:52:27 >
|