|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moram dat iz sebe:(
5.9.2009 22:21:21   
enamami
POZDRAVLJENE!

Z možem imava leto in pol starega otrokA. zADNJIČ smo bili na obisku nove restavracije, kjer je dela tast.  Ko je prišel do nas, vnučko ni niti pogledal, kaj šele kaj vprašal. Nekaj malega je spregovoril z mojim partnerjem in je bilo to to.
Doslej vnučke ni videl niti enkrat da bi jo prišel pogledat k nam. Smo se srečali zunaj, ko je bila mala bolna, je ni niti pogledal. In še 2x po tistem enako. Mož se ne sekira pravi, da je njegov oče takšen karakter. Mene ful prizadene, pa ne zaradi mene, temveč zardai otroka. Bo šla mimo dedka in sploh nebo vedla da je to dedi. user posted image Žlahta po moževi je žal takšna. Skoraj podobno lahko trdim za taščo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Moram dat iz sebe:(
5.9.2009 22:36:46   
Splišni
Oh, pri mojem dedu je bilo isto. Enkrat je sestri dal nekaj denarja, ko jo je v eni trgovni (ki je imela zraven bife) srečal, je rekel, na kupi si kaj, ker si tako suha. Tam ene 12 let je bila stara, ha, ha.
Pa misliš, d as eje katera kaj sekirala zaradi tega? Nisi sekundo ne. Če ima človek dovolj ljubezni okoli sebe, mu je pa prav malo mar za enega čudaka.

(odgovor članu enamami)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.9.2009 22:38:07   
4.4.
Zal so nekateri ljudje taki. Tudi moj oce ne povoha moje pupe , obcasno jo poboza kot psa a nic vec, medtem ko tast ki je deset let starejsi nori z mojo tamalo. Daj jim cas, ce nebo nic bolje pa se ne sekiraj ti daj svoji pupi tolko vec ljubezni. Hodi do njih da jih bo spoznala in da ti kasneje ne bodo mogli dajati pod nos dajo zaradi tebe ne poznajo, Ko mali odrastejo pa hitro te stvari sami opazijo.

(odgovor članu enamami)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.9.2009 22:40:29   
Onasiss
Če ima človek dovolj ljubezni okoli sebe, mu je pa prav malo mar za enega čudaka.

Ta je pa čisto življenjska.user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.9.2009 22:46:36   
Gina
To je pogost pojav. Žal. Ampak kaj češ, tako pač je. Lahko se na glavo postaviš, ap ne bo drugače. Moj fotr ni nikdar prišel pogledat mojega otroka k nam, niti enkrat samkrat ga še ni bilo, pa gre otrok čez eno leto v šolo. Lažem, ko smo se preselili, je prišel pogledat flat. Ko pridemo k njemu, otroku sicer reče kakšno besedo, to bi bilo pa tudi vse. Eni ljudje niso tolk na otroke mahnjeni. Enostavno nimajo smisla niti občutka zanje. Ne moreš jih prisilit, da se spremenijo.

< Sporočilo je popravil Gina -- 5.9.2009 22:47:48 >

(odgovor članu 4.4.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.9.2009 23:11:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
6.9.2009 8:53:50   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Če ima človek dovolj ljubezni okoli sebe, mu je pa prav malo mar za enega čudaka.

se popolnoma strinjam...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.9.2009 16:56:06   
Anonimen
Če ti je mož povedu, da je njegov oče takšen karakter, spremenila kaj dosti ne boš, razen tega, da le to sprejmeš. Bo mala toliko več dobila od tvojih staršev.

(odgovor članu enamami)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
6.9.2009 17:03:56   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

To je pogost pojav. Žal. Ampak kaj češ, tako pač je. Lahko se na glavo postaviš, ap ne bo drugače. Moj fotr ni nikdar prišel pogledat mojega otroka k nam, niti enkrat samkrat ga še ni bilo, pa gre otrok čez eno leto v šolo. Lažem, ko smo se preselili, je prišel pogledat flat. Ko pridemo k njemu, otroku sicer reče kakšno besedo, to bi bilo pa tudi vse. Eni ljudje niso tolk na otroke mahnjeni. Enostavno nimajo smisla niti občutka zanje. Ne moreš jih prisilit, da se spremenijo.

Nekako tako je pri nas...

Nečakinji recimo sta zdej že punci, pa ga pač sprejemata takega kot je... Rajši se stisneta k unemu drugemu dedku, k temu pa gresta pač na obisk, jim da mal dnarja za kak sladoled in to je to... Pač tak je...

Ne sikiraj se preveč, če je človek pač tak do vseh, otrok ne bo tega občutil. Žalostno bi bilo, če bi delal razlige med vnuki, takrat otrok občuti....

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.9.2009 19:45:34   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

To je pogost pojav. Eni ljudje niso tolk na otroke mahnjeni. Enostavno nimajo smisla niti občutka zanje.

Pri nas je isto. Moja dva bi vse naredila za mojo pupo... ma sploh ni problema za nič... ko smo enkrat omenili, da nekaj dni ne spančka ponoči, sta rekla, da naj jo pripeljemo k njima, pa se bodo igrali ponoči (čeprav sta oba v službah) user posted image   user posted image .
Tast je pa še nikolini pestval. Celo dvakrat se ji je posmejal user posted image

pa se ne smeš sekirat

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.9.2009 23:42:12   
L1ana
Saj ni rečeno, da je ne mara ... se pač ne znajde z otroci oz. z ljudmi. Nekateri ljudje pač ne vejo, kako reagirati ob (tako malih) otrocih in potem v strahu, da ne bojo reagirali oz. storili kaj napačno, ne naredijo nič. Je pač tak človek, da se mu zdi neumno, da bi ogovarjal malega otroka oz. se "pačil" ob njem. Morda (ampak samo morda user posted image ) bo bolje, ko bo vnučka starejša/večja. Če ti je že mož pojasnil, da je tak karakter, potem se res nimaš kaj za sekirati ... drugo bi bilo, da bi bil drugače ful komunikativen, pa ful pozoren do drugih otrok, tvojega bi pa ignoriral ... to bi pa bolelo. V tem primeru sedaj pa je neumno obsojati človeka, ker je pač drugačen kot ti. 

(odgovor članu enamami)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.9.2009 14:44:23   
Anonimen
Ko jaz danes gledam svojega fotra, kakšen je do svojih vnukov, mi ni čisto jasno, a sem jaz kaj zgrešila, ali je bil do mene tudi tak. Kot ste rekle, jih obravnava kakor ene kužke. Ali pa hoče zabavljati čez njih, na kar sem pa jaz spljoh alergična. V glavnem, čisto mim dedek je, ampak jaz ga nimam kot takega v spominu, da bi bil do mene.

(odgovor članu L1ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.9.2009 13:14:40   
srki
Se strinjam z Gino. Saj je naš včasih tudi tak, sploh, ko ima slab dan, nikogar kaj preveč ne "šmirgla", jaz sem se na to navadila in mu nič ne zamerim, ker sem tudi sama podobnega karakterja. Če sem tečna in mi gre kaj narobe, najraje vidim, da sem sama, dokler ne mine slaba volja. Pa tudi zato mu ne zamerim, ker se večinoma pa lepo obnaša do njih. Nekako podobno, kot se je do nas oz. mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.9.2009 13:53:39   
Šaki
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Ta je pa čisto življenjska.user posted image user posted image user posted image user posted image

res lepo povedano.

ti se ne sekiraj preveč glavno da ga mata vidva rada.
če on tako hoče (dedek) pa naj bo tako,saj bo on prikrajšan.ker očitno hioče bit.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.9.2009 15:34:24   
ronja

Super napisano in zelo zelo res!

Ne sikiraj se preveč, če je človek pač tak do vseh, otrok ne bo tega občutil. Žalostno bi bilo, če bi delal razlige med vnuki, takrat otrok občuti....

Tudi pod to podpis.

Meta, glavno, da je bil do tebe v redu (verjetno bi se že spomnila, če ne bi bil - ali pa bi ti vsaj mama omenila - lahko njo vprašaš, če je zdaj drugačen), ti boš pa do svojih otrok. Moj oče se tudi ne znajde najboljše s tako malimi - navadno nama tamalo kar hitro vrne, češ, da hoče k nama, tavelika pa navadno kar sama pride - jasno, če pa nič ne počne z njo. meni je bilo tudi hudo najprej, potem pa sem ugotovila, da ga moram včasih dobesedno pahnit v situacijo, da se mora znajt z njo, potem pa se. In zdaj je boljše. Ne bom rekla, da je že ful dobro, niti ne bom rekla, da mu lahko malidve kar zaupam za pazit samemu, ampak vsaj ne pride čez pol minute takoj mala spet nazaj. Samo so ko otroci: jim moraš povedat, kaj in kako naj se igrajo, ne vem, hecno... pri 3 otrocih bi človek mislil, da se jim kaj svita, kaj se da počet z otroki...

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?