pikapoka0608
|
V Sol Coralu je bila hrana bistveno boljša kot v Sol Umagu, sem pa tudi v SC sicer pogrešala malo več izbire pri zajtrku in večerji, in se strinjam, da si ne zaslužijo 5*(največ 4 in pol*). Razlika med obema je naprimer več kot očitna pri sokovih (v SU so imeli le sladko vodo ala pomarančni malinovc, v SC pa sokove), pri sadju (kiviji, ananas, lubenice, melone, graipfruti, v SU pa samo zelene nezrele melone), sladicah (SC celi kosi čokoladnih tort , čokoladni mousse, bananine rezine,...mljask, v SU pa si dobil smetanaste sladice dobesedno velike 1x1cm in polovične muffine), testeninah (v SU so imeli brokolijevo polivko za testenine , v SC pa testenine s tartufi, morskimi sadeži),ribah... Mi smo bili za 1. maja v Maestralu v Novigradu (4*) in je imel bistveno boljšo hrano kot Sol Umag, sobe so sicer nekoliko manjše (predvsem balkon), nam je bila pa tudi bolj všeč sama okolica npr. otroško igrišče pred hotelom, ki je tlakovano z umetno maso in tudi igrala so bila bolj ohranjena, pa tudi sprehajalna pot do mesta, v katerem se vsaj kaj dogaja, je boljša. Ne me narobe razumet, da je v Sol Umagu vse slabo, je pa vsekakor precenjen tako po številu zvezdic kot cenovno (prejšni teden, ki je bil že posezona, je prišla dvoposteljna soba na dan 100EUR), s čimer so bila seveda povezana tudi naša pričakovanja glede same ponudbe, ki pa se na žalost niso uresničila, zato v ta hotel ne bomo več šli.
< Sporočilo je popravil pikapoka0608 -- 22.9.2009 21:13:43 >
|