tinkamiška
|
No se strinjam z Renan:) Tudi sama sem stara 31 let, pa sva se za najino pikico trudila 14M, meni se je vleklo ko:hudicek:! Ampak že ves ta čas me je včasih zgrabil panika kako bomo, ker sama se že znajdeva, ampak zdej bo tukaj eno majhno dete, ki bo čisto neubogljeno, imelo bo svoje potrebe, za katere vem, da jih bom hitela in želela izpolnjevat, pa moj zlati možek tudi. Tudi midva imava svoje probleme in nekje avgusta se bomo z mojim trebuhom selili v novo podnajemniško stanovenje, kjer naj bi ostali vsaj tri leta, potem pa upam, da že kam na svoje. Vglavnem, tako kot je rekla Renan, ne veš kaj te čaka v prihodnosti, tudi, če si preskrbljen, ne veš kaj se lahko zgodi že jutri. Je pa res, da ob z možem verjameva vase in veva, da se bomo znašli, ker, če sva se do sedaj, se bomo še v naprej in ponavadi tako končam svoja razmišljanja o prihodnosti, zmogli bomo:) Kar se tiče štetja tednov, ves čas sem štela od 1 dne zadnje M, od zadnjega pregleda pa tako kot pravi G, danes je 10t in 4 dni:) Slabosti so še vedno tu, upam, da me kmalu zapustijo:) Se beremo! Tinka
|