|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAKET ZA dojenčka
2.9.2009 22:06:56   
ROŽICI
zanima me če lahko greš na CSD po paket kaj prej ali moreš čakati da je točno 60dni pred DP?
hvala.

življenje je eno samo.zato uživajte...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAKET ZA dojenčka
2.9.2009 22:33:40   
Najaa
Na točen datum moraš počakat. In potem oddaš papirje in potem ti čez nekaj dni dajo paket. Ni da prideš tja in ga kar vzameš.

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2009 8:22:52   
ZmajTolovaj
Dobiti moraš potrdilo o PDP od ginekologa. Tega pa mislim, da prej itak ne dobiš? 

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2009 8:25:11   
ROŽICI
potrdilo od ginekologa že imama...zato sprašujem.
hvala.

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2009 8:46:30   
Suzikaa
Potem pa kar na CSD. user posted image

(odgovor članu ROŽICI)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2009 10:08:20   
Nea_teja_
Jest sem oddala okrog 25 avgusta sicer bom vzela denar.Rok imam pa 15 okt.Zdej pa me zanima verjetno pride kakšna odločba al kako in kdaj najazujejo ta denar za paket a kera kaj ve o tem?

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2009 10:33:04   
Suzikaa
Odločbo dobiš domov ja po pošti. Kako pa je z nakazilom pa tudi jaz ne vem. Jaz odločbo že imam. Bomo videli kdaj bo nakazano.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2009 12:14:03   
endrina
No jaz vam lahko povem kako je bilo pri mojem prvem otroku ko sem oddala vlogo na CSD za porodniški dopust (hkrati pa tudi za paket - v obliki denarnega nadomestila) sem dobila odločbo za porodniški dopust in odločbo za denarno nadomestilo že v 10 dneh po oddaji vloge. Mislim da je kmalu za tem sledilo tudi nakazilo na TRR.

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2009 8:38:11   
miškamaška
Tudi pri meni je bio tako pri prvem. Včeraj sem pa izvedela za drugega, da pri ginekologinji ne dobiš več papirjev, ampak greš 60 dni prej na CSD samo z materinsko knjižico in izpolniš vse papirje. Baje je to čisto na novo. Pa če vzameš denar rabiš imet s seboj tudi št.TRR kamor ti nakažejo denar.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.9.2009 8:53:38   
endrina
Ma to da ne rabiš potrdila ginekologa o predvidenem datumu poroda že ne bo držalo, če pa je to obvezna priloga vloge, ki jo za porodniški dopust daš na CSD, poleg tega en izvod mora dobit tvoj osebni zdravnik, jaz pa sem kopijo le-tega dala tudi delodajalcu. Glede št. TRR, pa jo itak moraš vpisat na vlogo za paket, ker tam gor označiš kakšen paket bi mel al pa če želiš denarno nadomestilo, naslednja rubrika pa je pol tudi TRR, kamor ti denar nakažjo. Jaz sem k temu obrazcu predložila tudi še kopijo bančne kartice.

(odgovor članu miškamaška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.9.2009 9:25:20   
Bojana82
Potrdila o PDP, pri ginekologinji ne dobiš več......ampak greš samo z materinsko knjižico na CSD..........jaz sem ravno ta teden urejala vse skupaj!

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.9.2009 12:57:36   
Nea_teja_
Jest sem prejšni mesec še dobila potrdilo ,konec meseca odnesla na csd danes dobila odločbo za paket.

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.9.2009 14:17:12   
endrina
no jaz sem to potrdilo dobila s strani G dobile še včeraj, tak da ne vem no...

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.9.2009 8:58:05   
Suzikaa
Meni je na CSD rekla, da to potrdilo morajo imeti kot prilogo zraven k vlogi, saj je vloga nepopolno sestavljena, ker nima nikjer za zabeležit kdaj imaš rok poroda. Meni so pri ginekologu na to potrdilo vpisali napačen datum poroda in sem potem mogla iti po novega s pravim datumom. Tak da zdaj jaz tudi ne vem kako je s tem. Morda pa so izdali nove vloge.

(odgovor članu endrina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.9.2009 9:13:42   
miškamaška
Punce ne mislim se kregat, ampak mi gre prav na živce ta birokracija.

Ker sem bila zelo v dvomih, da bi se sestra od moje ginekologinje zmislila, da potrdila več ne rabimo, sem šla malo raziskovat in dejansko se potrdila ne rabi več od 1.9..

Na živce pa mi grejo ti birokrati, ki so plačani za to da sledijo pravilom svoje stroke, pa pojma nimajo, ampak delajo tako kot že 10 let. Pa da jim morajo še stranke razlagat kako naj delajo, je višek neprofesionalnosti!!!user posted image Če bi tako delala jez, bi me delodajalec že zdavnaj postavil na cesto!!!

Uglavnem ni problema, če imaš sestro od ginekologinje in delavko na CSD, ki še nista slišali za novosti, ker lahko urediš vse potrebno. Problem nastane, ko sestra od ginekologinje že obvlada novosti, delavka na CSD pa ne in zahteva potrdilo. Potem ti gre pa časa in živcev, da ji dotajčiš tisto kar bi že ona morala vedeti!!

Tako da punce veliko sreče pri urejanju papirjev

(odgovor članu Suzikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.9.2009 9:28:24   
zmajči25
A potem potrdila od ginekologa o PDP ne potrebuješ več? A je bil izdan kakšen nov pravilnik? Ve katera kje to točno piše?

(odgovor članu miškamaška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.9.2009 21:08:28   
ROŽICI
potrdila od gin. ne rabiš več, zadostuje pdp v materinski knjižici in potem ti to skopirajo.tako sem jaz uredila.
lp

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.