Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 5.6.2005 11:36:26
|
|
|
|
total
|
Jaz sem jo kupila v DM in sem zelo zadovoljna.
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 5.6.2005 12:01:03
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! Jaz sem dobila od mojih Nivejino in sem zelo zadovoljna. lp:)
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 5.6.2005 16:15:45
|
|
|
|
k1
|
jaz imam nahrbtnik in čist ok služi! glavno da daš not plenice, pa robčke, pa kaj za preoblečt... nivejine mi niso preveč všeč, verjetno pa so uporabne.
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 5.6.2005 17:15:15
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz sem z nivejino zelo nezadovoljna. Ima premalo predalov, pa se zelo nekvalitetna je..
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 5.6.2005 17:42:32
|
|
|
|
lex
|
Jaz mam nivejino in mi res primanjkuje kakšen predalček, ima pa previjalno podlogo, ki je super, ker je nisem dobila kje drugje zraven. Meni je še kar OK:muca:
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 6.6.2005 9:58:03
|
|
|
|
pravljica
|
jaz sem že vse pregledala in preštudirala, pa je še vedno nimam :( najbolj mi je bila všeč črna torba, ki na zunaj ne izgleda kot previjalna, ima pa uff predalčkov in žepkov...v rutarju...7000 pa nekaj stane iščem pa torbo za čez ramo, nahrbtniki mi niso všeč v glavnem, jaz gledam, da ima na zunanji strani ob straneh žepke (za stekleničko in kakšne robčke), da ima spredaj kak žepek posebej za moje stvari (denarnica, mobitel), znotraj je pa uredu čim več predalčkov (plenice, mokri robčki, kaj za preoblečt, igrača, prigrizek, krema...), pa ne bi rada, da je velika meter krat meter, na voziček mora pa tudi barvno pasat, kar pomeni, da mora bit črna...v galvnem, jaz ne vem, če so že naredli takšno, ki bi bla men všeč :zmeden:, tebi pa vso srečo!
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 6.6.2005 10:12:54
|
|
|
|
malika
|
Jaz imam prav tako Dm jev nahrbtnik, ki je hkrati lahko tudi torba. Moram priznat, da sem zelo zadovoljna s njim; všeč mi je tudi, ker ima normalno ceno 5.500 sit zraven pa dobiš še: previjalno podlogo, robčke za rito in škatlico za robčke, kremico za rito, kremico za obrazek in še en paketek manjših potovalnih robčkov. S samo kvaliteto Dm izdelkov sem maksimalno zadovoljna in kupujem samo te! Nahrbtnik sam je tudi super uporaben, ima ogromno žepov in je plastificiran iz notranje strani, žal pa ta plastika rada poči oz. se strga; ampak ko se je to zgodilo sem šla po nov nahrbtnik :)
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 6.6.2005 10:52:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem potem, ko sem obredla vse trgovine, kupila DM-ov nahrbtnik (torba se mi zdi nepraktična). Kot je malika zapisala, nahrbtnik je izredno praktičen. Jaz pa dodam še to, da je uporaben tudi kasneje, vsaj vzorec, ki ga imam jaz (modro bel karo).
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 6.6.2005 12:04:57
|
|
|
|
pika**
|
Tudi sama sem pred mescem na forumu spraševala, katero torbo kupit. Odločila sem se za DM nahrbtnik ( bel moder karo + vzorčki ) . Krasen je . Cena je bila kar smešna- 4.500 SIT ( kupila sem ga v soboto 4.6. ) na Rudniku.:sloncek: Lp, Pika
|
|
|
|
TORBA ZA DOJENCKOVE STVARI 6.6.2005 16:02:44
|
|
|
|
pravljica
|
malika a ta DM nahrbtnik je lahko tudi torba za čez eno ramo? pa tako, da se lahko obesi na ročaj vozička? kakšne barve so pa na izbiro?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Diastazakokos4 RRAli ste imele po porodu tezave z diastazo recti?Da (
56%)
Ne (
44%)
Število vseh glasov: 27Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!