|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   septemberke
5.6.2005 9:37:35   
ameli
Dobro jutro, a še vse spite:zmeden2:?
Jaz se že kakšni dve uri pridno učim (zadnji izpit pred počitnicami, juhuhu!)A ste si že kaj izračinale kako dolgo še boste hodile v službo? Jaz pravkar uvajam novo sodelavko, saj delam le "še" do 25.7., potem ma počitek:bravo::bravo:.
Kg še vedno mirujejo na +4,5, otekanje nog pa preprečujem z telovadbo in sprehodi. Malo me muči edino nahod, bo že.
Lepo nedeljo :rozica:
ameli
Neposredna povezava do sporočila: 1
   septemberke
5.6.2005 14:49:01   
kimi
Dober dan...

Dane sje družinski dan in so vse s svojimi družinami. Meni kile tudi stojijo +6. Delam ne in še nekaj časa ne bom. Sprehodi vsak dan obvezno...zaenkrat zateganje nog nič, samo rahli krči včasih..

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   septemberke
5.6.2005 17:26:26   
teta beta
Čao!

Jaz sem bila pa danes pri tašči na kosilu... Saj ne vem, kaj naj rečem, aploh ni slaba, sploh ni nesramna ali žleht... samo drugačni smo si in se je še nisem navadila. Se mi zdi, da bi rada ona bila že kar preveč domča, pol mi je pa malo čudno in nerodno. Vsaka družina ima svoje navade...

Sicer pa jaz "delam" pri fotru v firmi - doma, kar pomeni čisto do konca, da bo čimveč delovne dobe, nekje v začetku avgusta. Menda je iz tega jasno, da mi v službi ni preveč hudo, da bom šla na dopust, glih kadar mi bo pasalo in da ko bo konec porodniške, bo :duda: tudi lahko še vedno z menoj oz. bom lahko še vedno doma. No, bom pa tudi med porodniško delala, ko bo potrebno. Imam kar srečo glede tega.

Se mi pa danes že cel dan ene :torta: lušta in mislim, da bom zdajle kar lepo počasi izklopila računalnik in se šla ven malo posladkat.

Lep dan še naprej...

(odgovor članu ameli)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?