Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomivalni stroj - madeži na posodi 15.10.2009 14:10:40
|
|
|
|
Urko15
|
Mi imamo madeže le takrat, ko ni dovolj soli v stroju, ali pa se tableta ne stopi, ker je stroj preveč nabutan in se vratca ne odprejo do konca. Težava, je da ko so kozarci enkrat z belimi madeži, jih je zelo težko (beri nemogoče) odstranit.
|
|
RE: pomivalni stroj - madeži na posodi 20.10.2009 16:21:02
|
|
|
|
Meggi
|
Mene pa muči da mi ne spira ok. Na krožnikih so npr. od kave zrnca. Ne spira ok. Sem očistla filter. Noter je tudi ostala nerazstopljena tableta. Res pa nisem še nikol uporabila gela za pranje posode. Ccca na mesec dni ga očistim tudi s tisto flaško za pomivalca. Ne vem kaj mu je tokrat, je pa Gorenjev pomivalni stroj.
|
|
|
|
RE: pomivalni stroj - madeži na posodi 23.10.2009 11:03:03
|
|
|
|
Lana_s
|
Sem našla neko novo varianto za pomivanje posode v pomivalnem stroju http://www.priskrbi.si/pomivanje-posoda.html . Je že katera probala kaj podobnega? Mnenja?
|
|
RE: pomivalni stroj - madeži na posodi 23.10.2009 11:33:35
|
|
|
|
enea
|
To je na isti osnovi kot pralna krogla za pranje perila v pralnem stroju. S kroglo sem zadovoljna, to pa še nisem probala, ne vem, sem sedaj malo skeptična, kako to deluje na posodi ali mora res biti posoda oprana s detergentom takim ali drugačnim?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?