|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nervozen?
31.8.2009 18:49:11   
smej
Zdi se mi da je moj sin star 3,5 mesece zadnje dni nekaj znerviran. Ko se pogovarjam z njim začne tresti z rokami in se napenjati, široko odpre oči, zraven pa odpira usta, kot da bi hotel nekaj reči pa ne izpusti nobenega glasu(kot riba ko jo potegneš iz vode). Prej tega nisem opazila. Včasim mi je kar grozno, se mi zdi kot da je ful živčen. Je katea opazila kaj podobnega pri svojem otroku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nervozen?
31.8.2009 21:55:07   
akin
Heheh. Naša se je tudi nekaj časa tako napenjala, ampak ji je uspelo spuščati glasove zraven. Meni se je zdelo, da se napenja točno zato, ja - ker hoče nekaj povedati, pa ji ne rata. Kljub temu, da je prej že iz sebe dajala nekaj glasov, je bilo eno obdobje vmes, ko se je začela ful napenjat ko je hotla kaj "povedat". Smo si jo prav posneli, ker nam je bila tako smešna :) No, ne vem, če gre za isto stvar, ampak ko sem prebrala tvoj post, me je spomnilo točno na ta naš filmček :D

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2009 22:01:50   
akin
Evo, pa sem mogla it prav pogledat filmček, heheh. Ja, točno pri njenih treh mesecih pa pol je bil posnet. Naša sicer ni toliko izbuljila oči, ampak se je nekam nagrbančila pri napenjanju in je zgledala tako kot da se hudo muči pričarat eno veliko klobaso v plenice user posted image

(odgovor članu akin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.9.2009 7:46:44   
jutranja rosa
Hihihi....tako napet je in trese se, ker ti želi nekaj povedat in še ne zna spraviti glasu iz grla. Trese se, ker te ima rad in te rad vidi. Tako pokaže svoje navdušenje. Uživaj, ko se pogovarjata ;).

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2009 9:11:25   
hedviga
Ja, tole je tudi nam znano. To počne naša tamala. Ampak je očitno da počne kadar je vsa navdušena, kadar ji pokažem kakšno super duper igračko ali ko očija zagleda...Se kar trese, usta odpre in začne migat z vsemi štirimi. Se mi zdi da je tako vesela in navdušena da nima časa vriskat. MA takrat bi jo kar pojedla!!!!user posted image user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?