Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 12:54:12
|
|
|
|
Goldy
|
Mi imamo narejeno pri Zavarovalnici Maribor, Merkurju... se mi zdi, da imajo najboljše produkte.
|
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 13:01:31
|
|
|
|
Metuljček Cekinček
|
Mi varčujemo oziroma vlagamo pri KD skladih. Pogodba je sklenjena za 25 let, vsak mesec plačuje vsak 70 € (skupaj 140 €). Življenjsko zavarovanje sva vzela minimalno kvoto - mislim, da 3 € na mesec. Mogoče bi bilo boljše, če bi sama investirala, vendar pri trenutnem tempu nimam časa še za tole. Vsakih nekaj mesecev bi kupila kakšne delnice (predvsem farmacevtskih podjetij) ali pa obveznice.
|
|
|
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 13:18:20
|
|
|
|
Aja1
|
Midva sva sicer pred nekaj leti (4) dala nekaj denarja v sklade (Rastko, Galileo) in če bi to zdaj prodala, dobiva skoraj polovico manj ven. Glody - a to imaš varčevanje za pokojnino?
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 13:37:40
|
|
|
|
lukec
|
Jaz ne, moj pa ima življenjsko in rentno pri triglavu.
|
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 13:47:30
|
|
|
|
donat
|
imam pri zavarovalnici MB vendar samo za 10 let in to za najmanjši znesek .Trenutno je moje stanje dans bom jutri ne, tako da si ne upa za več let podpisati pogodbo niti nimam z čim plačati
|
|
|
|
RE: varčevanje za pokojnino 31.8.2009 14:38:34
|
|
|
|
Goldy
|
Jap, jaz imam pri merkurju 10+ - to je življensko zavarovanje (to je še za 10 bolezni zraven) in še naložbeno, ko se pa ne spomnim kako se reče. V bistvu ja, za pokojnino. Na dolgo dobo, ker ti to največ prinese. Pri Zm pa iman nezgodno in življenjsko - so naredili že starši, ko sem bila stara 18 let.
|
|
[Brisano sporočilo] 31.8.2009 15:26:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?