|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   končno slike
4.6.2005 20:35:49   
CIPRESA
No danes pa je moj :love: za rojstni dan dobil digitalni fotoaparat in smo malo slikali no in se lahko pohvalim da sem dala nove slike v album " nosečka cipresa v 33t nosečnosti""

Ja malo dolgo je trajalo pa smo le uspeli. Slike so pa narejene danes popoldne ko smo šli mi trije na sprehod.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   končno slike
4.6.2005 20:39:15   
lenika
Jaz vidim samo slike iz 19.tedna.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   končno slike
4.6.2005 20:40:09   
Jessy
Ne vem, a meni kaj narobe dela ta RR, ampak jaz ne vidim tvojega novega albuma. Gor imaš samo slikce iz 19. tedna.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   končno slike
4.6.2005 20:49:12   
CIPRESA
Ja punce sem pozabla pritisnit dodaj pa ni bilo nič no ..... SEDAJ PA JE!!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   končno slike
4.6.2005 20:54:39   
lenika
Ja sem pogledala, že precej velik trebušček. Še malo, pa bo nečak Anže dobi družbo.:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   končno slike
4.6.2005 21:02:31   
Anonimen
Vsaka ti čast za ohranjeno postavo. Lepe slike.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   končno slike
4.6.2005 21:04:47   
tjaga
Se podpišem pod post od Splišni, postavo imaš pa res čudovito. Jaz sem še devet mesecev po porodu kot kakšna viljamovka. :)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   končno slike
4.6.2005 21:07:07   
Anonimen
Jaz sem tri leta po porodu kot sumo borka. Mater, bo res treba shujšat.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   končno slike
4.6.2005 21:11:02   
Pia73
Lepe slike cipresa! :bravo:

Pol pa ti jamraš o kg,.... Mene bi mogla videt, ko sem že štartala s preveč kg,.... :(

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   končno slike
4.6.2005 21:22:43   
petraCBU
Iiiii, lepe slikce!
Zakaj sem si pravzaprav predstavljala, da si bjonda? :)-
P.
P.S.
Pišuka, si že porjavela od sonca! :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   končno slike
4.6.2005 21:41:09   
Anonimen
Zelo lepe slikice, kako fajn sprehod. Ti pa imaš res majhen trebuh za 33. teden. Jaz sem bila ogrooooooooomna!:)-:)-:)-:)- Sicer pa si prava suhica. Kje pa so slike od tvoje poroke, a jih ni bilo gor?:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   končno slike
4.6.2005 22:16:56   
Kety
Super zgledas! :bravo::bravo: Te je samo trebuscek, ritka zgleda pa takoooo majhna! Prav luskana si!

Bomo videli kaksna bom jaz pri teh tednih, mi manjka do tja se 5 tednov!

LP kety

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   končno slike
4.6.2005 22:20:50   
CIPRESA
Ja moje slike od poroke so zginle takrat ko se nam je računalnik nekaj sesul, pa nevem zakaj ???? Pol jih pa nisem več dajala gor!!!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   končno slike
4.6.2005 22:23:20   
Anonimen
Ajaaaaaaaaaaaaaaaa.....saj nič hudega, sem si jih takrat podrobno ogledala. Radovednost, pač!:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   končno slike
4.6.2005 22:28:09   
CIPRESA
Zdaj sem si pa še jaz ogledala vaše slike Blacky tale Nejc je pa res frajer!!!

Splišni pri vas imate pa kar park zunaj hiše al kva??? Ful je lepo, ker imam tudi samam zelo rada rože pa urejeno okolico okrog hiše to takoj opazim.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   končno slike
4.6.2005 22:33:01   
Anonimen
Ja, naš piki je res pravi frajer!!! Moram kmalu kaj novih slikic naložit. Sem čisto obsedena s slikanjem, odkar imamo digitalca. To je nekje mesec in pol, naredila pa sem okoli 700 slik. Bolano, kaj?:ups:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   končno slike
5.6.2005 7:57:14   
Lana_s
Kapo dol pred tvojimi nogami.:bravo: A tebe pa celulit ni nič napadel? Lepa nosečka.:bravo::bravo:

Blacky mi je znano. Ko smo mi dobili digitalca (pred nekje tremi leti), se midva z mojim tudi nisma mogla ločit od njega. Sma še dosti več slik naredila, pa malo sma si privoščila in naredila take slike, kot jih sicer ne bi:ups:

LP:rozica:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   končno slike
5.6.2005 8:06:44   
Margareta
Pa res si lušna, mislim sta lušna. Pa si bila res blond na poroki, ane?

Povej mi, a imaš tako temno polt, a se sončiš?:bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   končno slike
5.6.2005 9:47:38   
CIPRESA
Ne na poroki nisem bila blond, nikoli nisem bila blond, sem črnolaska od zmeraj(no zdej še malo bolj ker sem poštrihana).

Sončim se pa vsak dan malo ( ker moram bolj počivat pa počivan zunaj na ležalniku, ker notr nebi zdržala če je sonce)pa ne pretiravam samo hitro se mi prime barva, pa nikoli nimam težav s soncem, namažem se samo ta prvič ko grem na sonce, pol pa je za porjavitev ful dobro KAKAVOVO MASLO, s tem se namažem pa se cel dan lahko sprehajam po soncu pa je zvečer samo rjavo nič opečeno.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   končno slike
5.6.2005 9:56:09   
Nyah*
hmmmmm nosecka s tako postavco :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, lusno ni kaj;), ampak zdaj sem pa zafrustrirana, ker sem jaz v 7 tednu skoraj bolj bajska od tebe :)-:)-:)-:)-, huh, moram pazit!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   končno slike
5.6.2005 10:22:59   
Anonimen
Lep Cipresa :bravo:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   končno slike
6.6.2005 6:46:55   
Anonimen
Lep pozdrav!

Pokukala sem v tvoj album... Da malce osvežim svoj spomin, kako bo z mojim trebuščkom v prihodnosti... Ampak mi nekaj ne gre v račun...
Jaz sem v cca. 11 tednu nosečnosti (kak dan gor ali dol), pa imam toliko trebuščka kakor ti na fotografiji v 19. tednu... Pa nimam dvojčkov ali trojčkov... Vsaj sodeč po ultrazvoku ne... Na splošno sem prava suhica (165 cm, 50 kg), tale moja 2. nosečnost pa...
Resno me začenja skrbeti...

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   končno slike
6.6.2005 7:36:02   
CIPRESA
Ah Kerensa, velikost trebuščka je čisto odvisna od posamezne nosečke, če je vse ostalo vredu potem ni razloga za skrb, edino v denarnici je malo prej suša ko moraš kupovat večje cunje. Jaz sem jih začela šele sedajle kak mesec nazaj, tko da mi toplih cunj sploh ni bilo treba menjat.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......