polho3006
|
naredim da mi ne bo požrla živcev???? Grozna je, vtika se v vsako malenkost, karkoli narediva bi morala vprašati njo, ker je ona˝ta glavna˝pri hiši. Vedno sem mislila, pričakovala da se bo mamin oddnos do mene spremenil, ko bo videla da sem odrasla, da si ustvarjam svojo družino, vendar...stara sem 34 let, poročena s čudovitim človekom, noseča 23 tednov, oba imava službi,vendar...edina največja napaka je da se ne zavedava kdo je pri hiši šef. Sem edinka in s tem namenom sem si začela delati prizidek k hiši ga skorajda v celoti opremila, sedaj z možem zaključujeva, vendar imam občutek da bo lahko moja draga mamica sama kraljevala in bila šef v hiši v svojem in najinem stanovanju, saj takole je NEMOGOČE živeti. Midva lepo delava, v miru složno, potem pa pridivja gor in zganja paniko zaradi malenkosti. Ko ji skušam karkkoli dopoveti se derem in prepiram....ne vem...Kako ne razume da vse dobrine ki so nam na razpolgalo so zato da jih koristimo. Kaj nam koristi vsa tehnologija, če pa potem ni toliko nora (kot midva) da bi koristila toplo vodo iz pipe za pomivanje posode, ker je treba šparati? Stara je 71 let in lahko bi se zavedala da ona naju potrebuje bolj kot midva njo. Ona se pa zanaša na to da ima nekaj ha zemlje, da imam ogromno hišo in da je tom dovolj da je bo nekdo oskrbel (ker če ne bom jaz igrala po njenih pravilih, bo vse skupaj dala nekomu ****) Ga ni, ki bi jo prenašal, pa tudi če mu da zlati grad, vendar ona se tega ne zaveda Na žalost. Da bi vse skupaj pustila in šla...pa se mi zdi da nimam energije da grem še enkrat skozi vso proceduro gradnje...delala in skrbela sem,da ko bom imela otroka da sem mu bom lahko 100% posvetila, sedaj pa... Ko je prihajallo do konfliktov med mojo drago roditeljico in bivšim sem predvidevala da zato ker je bil on bolj konfliktne narave in delo mu ni bilo ravno prijatelj, sedaj pa ugotavljam da v maminih očeh med bivšim partnerjem in možem ni razlike, noben od njiju ne dela tako kot ona reče. ŽALOSTNO, RES ŽALOSTNO!!! Pa tako bi se lahko imeli lepo, vendar...Kar zjokala bi se!!!!
|