Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 29.8.2009 22:30:56
|
|
|
|
Gina
|
Mogoče malo mimo vprašanje, ne poznam tega poklica: Kaj pa potem delaš?
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 29.8.2009 22:32:44
|
|
|
|
črticaa
|
se podpišem pod gino,...kje pa to študiraš na pedagoški fakulteti
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 30.8.2009 7:16:06
|
|
|
|
symona
|
koliko je meni znano, je ta študij v Mariboru na Dobi, je pa to šesta stopnja.
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 30.8.2009 9:55:18
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: symona koliko je meni znano, je ta študij v Mariboru na Dobi, je pa to šesta stopnja. res je
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 31.8.2009 20:15:33
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, na Dobi, mene pa zanima izredni študij! Me zanima če je že kdo diplomiral iz te smeri in v kakšni službi se je znašel?
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 31.8.2009 20:16:31
|
|
|
|
tajtaja
|
Mogoče malo mimo vprašanje, ne poznam tega poklica: Kaj pa potem de Zato, ker tega poklica ne poznaš, to vprašanje ni mimo !!!
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 31.8.2009 21:29:18
|
|
|
|
ThinkPink
|
Meni pa se zdi ta študij čist mimo, nisi ne piš in ne miš. Kje boš delal s takšnim poklicem mi ni jasno. Organizator socialne mreže? In kakšno socialno mrežo naj bi organiziral ?, kr nekaj. Po mojem v praksi sploh ni uporabno. Če že imaš možnost študirati, ti priporočam študij, kjer boš dosegla vsaj 1. bolonjsko stopnjo (en letnik več kot 6. stop.). To pravim kot sociologinja, ki sem nažalost prepozno spoznala, da je tak študij čisto mimo, ker se v praksi nimaš kam za flikniti (razen, če imaš ful veze). Če bi imela še enkrat izbiro, bi vsekakor izbrala kaj bolj konkretnega - npr. študij socialnega dela, ekonomijo, pravo, specialno pedagogoko, defektologijo ...
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 31.8.2009 22:14:30
|
|
|
|
Anonimen
|
...nihče še tega ni končal...saj je to program, ki se je začel izvajat lani....tako, da so tisti tapridni letos končali drugi letnik.....in ker študij traja dve leti in pol.....bo še kar nekaj časa trajalo...do prvih diplomantov..... ..tudi sama sem se zanimala za ta študij....vendar, ko sem iskala informacije o zaposlitvi....mi nihče ni znal povedat...kje bo tak kader zaposljiv.....tako, da.... ....je za razmislit.....
|
|
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 1.9.2009 11:26:10
|
|
|
|
arabela*
|
Se kar najde služb.....če imaš veselje do tega..npr.na kakšni zvezi prijateljev mladine, ali pa delaš z otroci,ki jih npr.starši zanemarijo,jih voziš na izlete....., se kar najde.....in je kar pestro in razgibano delo
|
|
RE: Organizator socialne mreže! 17.9.2009 15:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
kolikor je meni znano, si pol v 2. letniku izbereš smer ( otrok, družina, starostniki) in pol študij poteka v tem programu. meni se zdi zanimivo, pa neke teste moraš prej opravit, če sploh si za kaj takega.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?