Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 19:28:08
|
|
|
|
smej
|
Če nimaš drugih težav(pekoče bolečine), si verjetno dehidrirana. Spij več vode (vsaj 2 litra na dan) pa se bo stanje sigurno izboljšalo.
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 19:29:21
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Ne peče me nič in tudi boli ne .Spijem pa že sedaj ogromno tekočine.
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 19:32:55
|
|
|
|
Bojana82
|
Jaz sem imela tudi to težavo......izkazalo se je da premalo pijem........sedaj spijem še več vode kot sem jo in težave so izginile!
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 20:33:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Če piješ preveč vitaminskih pijač (ala multisola, cedevita) se urin obarva take barve. Pa vonj ima tud. Sej bo kmal bolš, vročina je že popustila, zdej pa sam lepo čakat na .
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 21:20:26
|
|
|
|
jakaracman
|
A si slučajno šparglje jedla?
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 29.8.2009 21:51:13
|
|
|
|
Nea_teja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Če piješ preveč vitaminskih pijač (ala multisola, cedevita) se urin obarva take barve. Pa vonj ima tud. Sej bo kmal bolš, vročina je že popustila, zdej pa sam lepo čakat na . A si slučajno šparglje jedla? Nič sole ,cedevite sej veš da pijem limun. Šparglji fuj niti pod razno.
|
|
|
|
RE: Punce a ima kera težavo z 30.8.2009 9:32:44
|
|
|
|
Bojana82
|
Ali si prepričana, da dovolj tekočine zaužiješ?! Kot sem že napisala pri meni je bil to edini vzrok in še sedaj se mi ponavlja, če recimo dva tri dni bolj malo pijem se mi takoj pojavi omenjena težava!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?