|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Cene v Franciji
29.8.2009 18:30:21   
KIKI****
A je katera kej zadnje čase potovala po Franciji?
Predvsem me zanimajo cene za živila (kosilo v restavraciji, zajtrk, večerja, kruh, sadje) in pijačo (kava, sokovi, voda, pivo), da vsaj približno vem, kolk sabo vzet.

Hvala vsemuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Cene v Franciji
29.8.2009 18:36:44   
Sibil_
Jaz sem bila sredi Julija.

V Cannesu recimo - kava 3,70, pol litra vode 3,50
Pizza med 10 in 20
Hamburger 14
Pivo veliko 3

Ja, cene so višje  kot pri nas, ampak še vedno nižje kot v Švici, hehe. Tam me je pa res šokiralo.

Kam pa greste?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2009 18:45:19   
KIKI****
Ja, sej pričakujem, da so cene kr navite.

Z možem greva sama za 4 dni. Najprej v Chambery, nato pa v Burgundijo malo na potep.
Sicer bom vzela itak nekaj viška, ampak nočem kartic sabo jemat, pa je treba mal prej preračunat, da še za kak spominček ostane ;))

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2009 18:45:56   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Jaz sem bila sredi Julija.

V Cannesu recimo - kava 3,70, pol litra vode 3,50
Pizza med 10 in 20
Hamburger 14
Pivo veliko 3

Ja, cene so višje  kot pri nas, ampak še vedno nižje kot v Švici, hehe. Tam me je pa res šokiralo.

Kam pa greste?

LP,
Sibil RR

Oprosti, HVALA za info.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2009 18:48:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI****

kolk sabo vzet.

Veliko.

Ce boste jedli in pili zunaj, je zelo drago in odvisno od kraja, kjer si. V povprecju tam nekje kot je napisala Sibil RR. Pa pazi, kam se usedes, ker na kaksni elitni lokaciji so cene krat 2 ali krat 3.Meni v restavraciji je takoj med 20 in 25€. Trgovine pa so nekaj drazje kot pri nas, ampak se mi zdi, da ne tako bistveno kot kafici in restavracije.

Pa fajn se imejte!

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.8.2009 18:49:38   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

kolk sabo vzet.

Veliko.

Ce boste jedli in pili zunaj, je zelo drago in odvisno od kraja, kjer si. V povprecju tam nekje kot je napisala Sibil RR. Pa pazi, kam se usedes, ker na kaksni elitni lokaciji so cene krat 2 ali krat 3.Meni v restavraciji je takoj med 20 in 25€. Trgovine pa so nekaj drazje kot pri nas, ampak se mi zdi, da ne tako bistveno kot kafici in restavracije.

Pa fajn se imejte!

Mič hvala tudi tebi!

Ja sigurno se bomo imeli super, le če ne bo dežja.

user posted image TNX

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2009 18:53:21   
al1*
V Leclercu in podobnih supermarketih so cene primerljive z našimi, v gostilnah in majhnih trgovinah v turističnih centrih pa je dražje.

lp

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.8.2009 18:55:56   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: al1*

V Leclercu in podobnih supermarketih so cene primerljive z našimi, v gostilnah in majhnih trgovinah v turističnih centrih pa je dražje.

TNX tud tebi.

Sej v trgovini še človek vedno lahko gre ven, v restavraciji je pa malo nerodno, če že prečekira jedilni list pa te kap ob cenah no. Ampak lačni pa tud ne bomo user posted image

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.8.2009 19:00:20   
Anonimen

v restavraciji je pa malo nerodno, če že prečekira jedilni list pa te kap ob cenah no. Ampak lačni pa tud ne bomo user posted image

Vecina turistnicnih restavracij ima menije zunaj :), tako da si jih komot ogledas ze prej.

(odgovor članu KIKI****)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
29.8.2009 19:01:33   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

v restavraciji je pa malo nerodno, če že prečekira jedilni list pa te kap ob cenah no. Ampak lačni pa tud ne bomo user posted image

Vecina turistnicnih restavracij ima menije zunaj :), tako da si jih komot ogledas ze prej.

No, to je pa tud fajn ;)

Sicer greva 15. ampak ne morem vsega zadnje dni prečekirat.

Hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.8.2009 19:05:27   
al1*
Recimo za dve kavi in dva sladoleda (dva korneta) smo dali malo čez 11€.

V Mcdonaldsu imaš precej normalne cene, pa kot je rekla Mič, skoraj vsaka gostilna ima zunaj tablo s cenami.

lp

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.9.2009 22:56:14   
črticaa
obrobje pariza,...7eurov 700g hlebec kruha

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.9.2009 8:37:15   
viv_
Mi smo bili na Korziki... verjetno še mal dražje.

Recimo 2 kepici sladoleda, kava, malo pivo = 12€.

Trgovine so dražje kot pri nas, nekoliko... Restavracije so ful drage.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.9.2009 9:19:22   
rija
hvala vam....me je minila ta Francija....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.9.2009 11:38:05   
CatJa

Sicer bom vzela itak nekaj viška, ampak nočem kartic sabo jemat, pa je treba mal prej preračunat, da še za kak spominček ostane ;))

To se mi ne zdi ravno pametna ideja. Nikoli ne veš, kaj pride in ostati brez denarja user posted image  Če ti na kartici zmanjka, še vedno lahko pokličeš sorodnika/prijatelja, da ti nakaže na račun in imaš stvar rešeno relativno hitro.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.9.2009 12:35:08   
KIKI****
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

To se mi ne zdi ravno pametna ideja. Nikoli ne veš, kaj pride in ostati brez denarja user posted image  Če ti na kartici zmanjka, še vedno lahko pokličeš sorodnika/prijatelja, da ti nakaže na račun in imaš stvar rešeno relativno hitro.

Hy,

na potovanja in počitnce nikol ne jemljemo kartic sabo. Mogoče bi blo pa fajn preventivno vzet sabo. Bom premisla ja.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.9.2009 15:57:10   
silvya
Kot so že ostale napisale so cene res nekoliko navite. Recimo ena kava z mlekom od 1,60 evra do 1,80.  Je pa res, da to ni mala skodelica  kot v Italiji recimo.  Cene v marketih so kar sprejemljive. Se ne razlikujejo kaj dosti od naših. Meniji pa so bili od 17 eur naprej. Mi smo kuhali sami, nakupovali v marketih in tako veliko prihranili. Pa če greste s svojim prevozom, se izogibajte bencinskim na avtocesti, ker je tam gorivo dražje. Mi smo našli bencinsko, ki je imela celo cenejši disel kot je pri nas. user posted image

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.9.2009 17:46:02   
KIKI****
Silvya TNX

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?