|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ginekološka urgenca Lj.
29.8.2009 17:24:47   
Anonimen
Se da na pregled brez napotnice ali jo potrebujem?
Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ginekološka urgenca Lj.
29.8.2009 17:26:05   
mausikaa
če imaš težave, greš tja in poveš kaj je, potem te bodo pa že usmerili...če ni nujno te bodo napotili k tvojemu osebnemu G, če pa je nujno te bodo pa seveda pogledali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2009 17:28:59   
janapan
Če imaš težave, krvavitev bolečine te sprejmejo kot urgenca, za vsak naslednji pregled pa potrebuješ napotnico. Jaz sem npr. začela krvaveti in so me sprejeli ter rekli naj pridem čez dva dni na kontrolo, takrat sem rabla napotnico

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2009 17:31:00   
Anonimen
Hvala.
Imam močne bolečine v trebuhu in gnojen izcedek.user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.8.2009 17:32:14   
marjetka1975
Iz mojih izkušenj ne rabiš napotnice, vsaj če gre za urgenten primer.
Ko sem začela krvaveti sem šla na urgenco, kjer so me sprejeli brez težav in ponovno naročili na pregled čez 3 dni. Je pa res, da bi morala na naslednji pregled iti k svoji G, a ker je bila na dopustu, so me naročili k njim.
Le pogumno, naj te ne bo strah, so zelo prijazni, vsaj jaz imam tako izkušnjo.

lp,

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.8.2009 13:14:34   
piki4ca
Mislim, da vsepovsod rabiš napotnico. Jaz sem hodila v Mb na urgenco in sem mogla kasneje prinest napotnico za tisti dan. Sicer sem pa tudi dobila račun, ki bi ga mogla plačat, če ne bi prinesla napotnice. Tako da mislim, da boš rabla napotnico ali pa jo prineseš kasneje.

LP, Lidija

(odgovor članu marjetka1975)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?