|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   seneni nahod in nosečnost
4.6.2005 14:36:23   
AKŠ
lep pozdravček

meni se bo zmešalo od tega senenega nahoda!!! Oči imam zabuhle, kiham kot norec, grlo in ušesa me srbijo za znoret, da o "šmrkanju" ne govorim!!!

in kaj naj naredim? Danes nisem več zdržala in se napotila v lekarno povprašat, če imajo kaj za to zadevo, glede na to, da sem noseča. Dobila sem tabletke Flonidan, ker so edine, ki naj bi jih lahko jedla (eno na dan). Jaz pridem domov in kljub temu vzamem v roke navodila za uporabo - tam pa piše :"Uporabo FlonidanaS med nosečnosto in dojenjem odsvetujemo"

Kaj naj naredim? A ima katera podobne težave. Po moje tudi to ni dobro da preveč kiham, ker me proti koncu dneva ža cel spodnji del trebuha boli...verjetno tud moji pikici ni prijetno, ko jo premetava sem in tja po trebuhu....

hvala vam za pomoč
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.6.2005 14:48:22   
šnucika
Tudi jaz!
Letos pa je sploh groznoooooooooo!:zmeden:
Kiham,otečene oči,nosna sluznica,grlo...astma.....izpuščaji......
Nisem zdržala in moj G mi je rekel,da naj kar vzamem flonidan in tako ga sedaj jemljem.....sem pa videla,da naj ga nosečnice ne bi jemale.
Priznan slovenski G pa je nekje napisal:..."upam,da so vaši osebni zdravniki toliko osveščeni,da vam bodo dovolili jemati zdravila za alergije!...."
Osebno sem mnenja,da nezdravljen napad bolj škodi,kot flonidan!

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2005 14:54:41   
AKŠ
no fino....pol bom pa sedajle kar prvega vzela....ker to je za pop.......

tolk hudo k je letos še ni bilo....oči se mi tolk solzijo, da folk misli da se vsak dan jokam....včas se kr ulije iz njih....

joj šnucika...tako sem vesela da si tole napisala....

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2005 21:34:14   
lex
Men je osebna zdravnica dala kapljice za oči in nos Livostin. Ko sem bla pri njej je celo klicala v lekarno in vprašala kaj mi lahko da. Pa samo enkrat na dan sem si lahko kapnila v oči in nos - ker je tam absorbcija zelo majhna. Prosi zdravnico, da ti da rajši to kot pa tablete pri katerih nikoli ne veš.
Aja letos, ko pa dojim mi je pa tud v lekarni rekla, da so kapljice boljši kot pa tablete.:zajcek:

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2005 8:52:51   
Pia67
Živjo!

Se lahko prištejem zraven. Včeraj sem morala nujno napast zarasli vrt rezultat: vsa rdečkasta, zabuhla, najhuje pa je kihanje, katerega rezultat je boleč trebušček. Še danes me nekaj ščipa. Da o nočeh, ki jih dobesedno presmrčim s polno trobljo niti ne govorim.:ups:
2x sem vzela Claritin, to so mi dali v lekarni (itak je sestava enaka Flonidanu, oba vsebujeta loratadin). Pomagalo ni nič, nobenega učinka. Očitno sem bila preveč razvajena s tab. Clarinaze, ki pa jih niti pod razno ne smemo jemat (vsebujejo psevdoefedrin).
Bom pa poskusila s kapljicami, dobra ideja.Jutri ima pregled pri ginekologu, morda bo kaj pametnega predlagal.
Prav vesela sem današnjega dežja, pa tudi košnja je mimo, tako, da je sezona trav praktično za mano in bo boljše.

Če zvem kaj novega, napišem.

Pia

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2005 10:04:11   
AKŠ
no fino...hvala vam dekleta.

Mam pa tudi jaz v četrtek pregled pri svoji G in jo bom dodatno še tole vprašala - vam povem še njeno mnenje ko mi ga bo podala...

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.6.2005 10:23:15   
Anonimen
Ojla

Meni je moja G rekla, da če je res zelo hudo (če bi me kaj dušilo), naj vzamem Flonidan-S,drugače pa mi ga je odsvetovala, saj sem na začetku nosečnosti.

(odgovor članu AKŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.6.2005 10:39:00   
AKŠ
no super nemsis - si me še malo pomirila....torej je tudi tvoja rekla da lahko....fino

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.6.2005 12:36:09   
mauri
Tudi jaz kiham, smrkam, oči me srbijo za pop...
Ker nisem več zdržala , sem šla v lekarno, kjer dela res dobra farmacevtka, pa mi je odsvetovala tablete oz. je rekla da naj se raje posvetujem z g., nato pa mi je priporočila kalcijeve tablete (kalcij-sandoz 500mg), saj naj bi bil kalcij naravni anti alergen.
Doza z 10 tabletami stane malo več kot 600 SIT. Pa sem se spomnila, da mi je vedno pomagal tudi na morju proti alergiji na sonce. In tako zdaj redno vsako jutro popijem kozarec kalcijeve raztopine in začuda pomaga oz. ob najhujših dnevih vsaj ublaži alergijo. In ko sem to povedala svoji g. mi je rekla da je tako še najbolj prav in naj se tablet izogibam, če se le da.
Upam da bo pomagalo tudi kateri od vas.

Lep dan, pa čim manj solznih oči, kihanja in smrkanja.
mauri

(odgovor članu AKŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?