|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   beljak
29.8.2009 0:30:23   
N.SI
Hoj,

nem je P predlagala, da zacnem uvajat beljak (je star 11 m in ga zeli cepiti pri enem letu a pred tem moram uvesti jajcka). Zanima me, ali ste jajce kar skuhale in mu zgnetle z vilico in dale ali ste kombinirale s kako hrano??

Tenx ;))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: beljak
29.8.2009 12:19:56   
Netopirčy81
Lahko cel jajc spečeš ali mehko skuhaš a ne.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu N.SI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.8.2009 12:22:35   
Anonimen
Naša je jajčka na oko al pa vmešana, jih ma full rada

(odgovor članu N.SI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2009 15:08:16   
Anonimen
Kdaj pa sploh lahko otroku dam jajca,pri katerem mesecuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.8.2009 21:27:03   
sanelaa
Po 8.mesecu se začne uvajat beljak.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.