fipi
|
Ojla! Moj sonček :duda: je star 2 meseca. Po dveh mesecih imava še vedno 12 obrokov na dan in sice; ob 8 uri ob 11, 14, 16 uri, potem pa si obroki sledijo na eno uro ob 17, 18, 19, 20. Sledijo še 3-4 nočni obroki. Se mi zdi, da ko je na eno uro preveč poje, ker mi bruha :(. Smo poiskušali med obroki dajat čaj, vodo, vendar noče ne čaja ne vode, pa niti ne slepo dudo.:( Sem pozabla povedat, da se dojiva. Pediatrinja je rekla, da pridno dobiva na teži, saj se je prvi mesec zredil 1445 g in drugega 1290 g :bravo:. Saj ni panike, z veseljem mu ponudim dojko, edini problem je, da ne morem zdaj ko je vročina v poznih popoldanskih urah na sprehod. Približno 20 minut je, sledi podiranje kupčka in praktično ne mine 20 minut, pa spet je. :zmeden: Punce ali mislite, da v popoldanskem času nimam dovolj mleka ali je res tolko lačen no, nevem kaj naj storim :zmeden:. Pa tako bi radi šli na sprehod, saj pol pride moj lubi:love:iz službe, pa hčerkica iz varstva, pa ne moremo, na sprehod :(( ker če mu ne ponudim dojke je jok. :(( Pa še nekaj, tiste, ki dojite ali dnevno spijete 3 litre tekočine. Jaz pri 1 litru že obupan, vendar se trudim, da spijem nekje do 3 litrov tekočine. Sem se razpisala, vsak nasvet bo dobrodošel. Lep sončen dan še naprej. Fipi
|