Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 9:00:37
|
|
|
|
Natas@
|
Jaz našemu zadje čase dam kar ustekleničeno, ker jo tudi midva pijeva, jo pa nič ne prekuhavam. Za filter sem pa tudi jaz že premišljevala, da bi ga bilo fino imet, ker imamo res čudno vodo. Samo ne vem če je res ok. Lp P.S.: Kako sta pa drugače? Že veselo jesta gosto hrano?
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 9:10:06
|
|
|
|
babylove
|
Uporabljam ustekleničeno vodo in je ni potrebno prekuhati. Vendar vsaka ustekleničena voda ni primerna za dojenčke, ker so večinoma preveč mineralizirane. Izbrati je treba takšno, ki je 'revna z minerali' - pri nas recimo na steklenici piše, če je primerna za dojenčke (Francija). Me prav zanima, ali je v Slo tudi označeno na etiketah? Sklepam, da prekuhavanje uniči minerale in da se zato svetuje prekuhavanje ustekleničene vode, če nima posebnih označb o primernosti za dojenčke. Sem pravo študijo z vodami naredila. Evian recimo zapira 8)...
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 9:33:35
|
|
|
|
Jančika_
|
Iz pipe, neprekuhano. Še je živ. Zgleda, da tudi zdrav:).
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 10:10:00
|
|
|
|
špelica
|
Ustekleničeno, ampak če je slučajno nimam doma,tudi iz pipe, neprekuhano! Smo živi in zdravi, 8 mesecev!
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 10:39:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Katera ustekleničena voda pa je primerna za pitje (dojenčki)?
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 10:46:21
|
|
|
|
sarči
|
Od kdaj pa dajete ustekleničeno vodo?? Od kjerga mesca?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2005 11:40:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 12:05:17
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Tudi jaz, tako kot Jančika, direkt iz pipe-neprekuhano. Bolj ko kompliciraš, slabše je.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2005 12:23:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 12:34:07
|
|
|
|
snorlax
|
Do 6. meseca smo prekuhavali, od takrat naprej pije vodo s pipe ali pa ustekleničeno.
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 12:38:24
|
|
|
|
lin
|
ustekleničeno(11mes)ma dosti krat tudi kar iz pipe,če mi zmanjka ustekleničene
|
|
|
|
kakšno vodo lahko pije? 4.6.2005 23:08:57
|
|
|
|
Zvezdica
|
Mi še vedno vztrajamo na ustekleničeni (DANA), ker jo tudi mi pijemo. Imamo bolj zanič vodo, ker imamo vodno zajetje in us je prav zanič. Torej, DANA... Pa nič ne prekuhavamo, samo na začetku smo vodo iz pipe prekuhali. lp:rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?