Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 10:01:01
|
|
|
|
urška
|
meni ne odpre nobene kuhinje če kliknem na link
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:17:45
|
|
|
|
jullie
|
..js ne bi dala ploščic ampak les..in to takšen, kot imaš pult..
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:26:48
|
|
|
|
mateyka
|
kolikor vidim pri rdeči kuhinji uporabljajo nevtralne barve zraven
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:28:50
|
|
|
|
mateyka
|
men so ful nore une ploščice pri drugi sliki, ki so različne sive barve in so ful dolge, se mi zdi da podlajša in poveča prostor
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:29:07
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie ..js ne bi dala ploščic ampak les..in to takšen, kot imaš pult.. Bi razmisljala v podobni smeri...
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:31:46
|
|
|
|
Felicita
|
jest bi rekla sive (kok temne/svetle odvisno od velikosti prostora).
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:43:49
|
|
|
|
Splišni
|
Če boš imela, kot imaš v albumu, svetel natur lesen pult in mizo, potem bi jaz dala nekaj takega: lahko tudi male bele in sem in tja kakšno rdečo in oker oz. rumeno (podobno pultu). Tako dve barvni po diagonali skupaj. Se mi zdi, da na tako malo hinjico pašejo male, fletne ploščice.
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 17:49:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Če boš imela, kot imaš v albumu, svetel natur lesen pult in mizo, potem bi jaz dala nekaj takega: Sele zdaj sem prav prebrala, da isces ploscice . Kaj pa vem, v bez barvi mogoce.
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 18:14:18
|
|
|
|
puhek55
|
Hvala za predloge. Tudi jaz sem razmiljala, da ne bi dala ploščic ampak les v isti barvi kot pa je pult. Me pa zanima kje se to da dobit in kakšne so kaj cene, ali je to dražje kot pa ploščice. Moj pa pravi, da bi pasale sive ploščice z rdečimi fugami, vendar si ne upam kar tako položit, ker ne vem kako bi to v praksi zgledalo in tudi nikjer ne najdem kakšen podoben primer, če je kdo to kje videl naj mi prosim pokaže. lp
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 20:15:32
|
|
|
|
hubi
|
Kaj pa ognjevarno steklo s kakšno sliko/motivom nalepljeno gor?
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 28.8.2009 20:30:47
|
|
|
|
nadya
|
Jaz bi mogoče tudi dala steklo, pod njega pa kakšno lepo tapeto. Dans majo tok hude tapete da je joj. Majo tudi take z imitacijo lesa.
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 29.8.2009 9:16:27
|
|
|
|
honey
|
Mi imamo takole: http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=4640 Pa je super, ker nimam nobenih problemov s čiščenjem - obrišem in je čisto. Prej sem imela pa ploščice in sem živce zgubljala zraven, saj bolj kot sem drgnila, bolj je bilo lisasto.
< Sporočilo je popravil honey -- 29.8.2009 9:17:30 >
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 29.8.2009 9:36:06
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: honey Mi imamo takole: http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=4640 Pa je super, ker nimam nobenih problemov s čiščenjem - obrišem in je čisto. Prej sem imela pa ploščice in sem živce zgubljala zraven, saj bolj kot sem drgnila, bolj je bilo lisasto. to pa prav fino zgleda
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 29.8.2009 10:33:13
|
|
|
|
puhek55
|
To pa res dobro zgleda, sam me zanima, če moreš mastne madeže tudi obrisat al se pozna?
|
|
|
|
RE: kakšne ploščice gredo k tej kuhinji 2.9.2009 14:08:57
|
|
|
|
honey
|
Se opravičujem za pozen odgovor, ampak imam gužvo, pa nimam časa dosti na RR bit. Moram reči, da se ne pozna popolnoma nič gor. No, seveda, če pošpricam steno s kakšno omako, mlekom ipd., se vidijo madeži, drugače pa tako, kakšni mastni madeži ipd. ne. Je definitivno najlažje za čistit - samo obrišem in je, pa še to zaradi občutka, drugače se sploh ne vidi, da je umazano. Pa da ne bo pomote - kuham vsak dan. Obenem je pa še cenovno zelo ugodna varianta. Stena je pač prepleskana, v lak so pa zamešani tisti barvni delci in to je to. Sicer ne vem več točno, koliko naju je to prišlo, ampak vem, ko sva takrat računala, za ta denar, ki sva ga porabila za celo steno, ne bi dobila niti pol m2 ploščic. V glavnem - enostavno za čiščenje, malo drugačen videz in cenovno ugodna varianta. Jaz bi se takoj še enkrat odločila za to. Po eni strani mi je celo žal, da se nisva tudi v kopalnicah odločila za to varianto, ampak te so bile prve na vrsti, pa še nisva vedela, kaj in kako je s tem.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.