|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pojasnite mi prosim lepo
27.8.2009 20:58:24   
Anonimen
Ker imam neredne menstruacije, nevem kdaj sem zanosila-letos je še nisem imelauser posted image . naredila sem clearblue pa je bil pozitiven. Bila sem pri ginekologu in mi je pri pregledu dejal, da sem noseča 2-3 mesece. Danes pa sem bila na vaginalnem ultrazvoku in mi je dejal: nosečnost je. Je maternična, mehurček je-PLODA PA NI VIDETI???user posted image
Kaj bi naj to pomenilo?
Pri prvem sinu se je takoj vse videlo, kaj pa sedaj lahko pričakujem? Je kaj narobe?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pojasnite mi prosim lepo
27.8.2009 21:04:25   
bskrle
Kdaj je ZM?

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2009 21:42:05   
Naja31
Lahko, da je še prezgodaj, in se plod v maternici še ne vidi. Okrog 8t,9t nosečnosti pa se mora že videti.
Lahko pa je da je "prazno jajčece", kar pomeni, da je samo gestatacijska vrečka,v njej pa ni ploda. Ali ga nikoli ni bilo, ali pa je odmrl že takoj na začetku.
Glede na velikost gestatacijske vrečke se lahko izračuna dolžina nosečnosti. Če velikost vrečke narašča, plod pa še vedno ni viden, je verjetno prazno jajčece in bo sledilo čiščenje.

To se je meni zgodilo.

Upam, da bo pri tebi srečen konec!

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.8.2009 9:35:41   
sisi77
Tudi pri merni se je zgodilo podobno. Prazna GV. Blodeka ni bilo potem sem še dvakrat šla na pregled (dva tedna zapovrstjo) da vidijo če se je kaj razvilo  pa se žal ni nič. Sledilo je čiščenje. Če je GV že 20 - 22 mm velika potem pomoje nebo nič. Upaj da je še prezgodaj. Vso srečo na dober razplet  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.8.2009 16:59:16   
Bojana82
Tudi pri meni se na prvem pregledu plodek še ni videl, GV pa! Ampak hvalabogu se je pri meni srečno razpletlo.....držim pesti tudi zate!user posted image

(odgovor članu sisi77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.8.2009 21:12:19   
Anonimen
Kak pa zgleda ti čiščenje? A to greš tja, ali dobiš le tabletko?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2009 9:58:28   
sisi77
Ojla
Jaz sem dobila tabletko za popit potem pa čez dva dni šla v bolnico kjer so mi vstavili tri tabletke v nožnico in sprožili krvavitev pa ful močne krče sem dobila. Še isti dan sem šla domov. Vendar sem po 14 dneh še vedno krvavela in sem mogla nazaj na čiščenje - abrazijo. Le to opravijo pod narkozo. Iz maternice postrgajo ostanek nosečnosti. Praviloma greš tisti dan domov. No jaz sem dobila visoko vročino in žal mogla ostati na antibiotikih še 3 dni v bolnici. user posted image user posted image user posted image
Drugače pa pravijo da je bolje da ti takoj abrazijo naredijo ker po teh aborativnih tabletkah se kaj rado zaplete in so po večini potrebna še dodatna čiščenja. Tako da mislim če ja abrazija strokovno opravljena da nemore biti nič hudega. Nekatere so jih dale že več čez pa imajo sedaj lepe sončke. Le pogumno. Pa fino če boš res mogla iti na čiščenje da svojega user posted image vzameš s sabo ki ti bo v oporo.
Veeno pa upam da bo vse ok in boš zagledala user posted image kako veselo utripa.

Anej 21.12.2009 - največja ljubezen mamice in atija!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.9.2009 13:46:41   
Anonimen
Bila sem v ponedeljek na ginekološkem pregledu, pa je rekel ginekolog, da on plod čuti, da pa je verjetno res bil še premajhen, da bi se videlo na ultrazvoku!user posted image
Mislite da me je samo potolažil?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
2.9.2009 13:48:30   
Anonimen
On plod nikakor ne more čutit
Če je temu tako bi potme vsi G lahk oobčutili plod pa ne bi nihče rabil UZ-ja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.9.2009 14:06:40   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bila sem v ponedeljek na ginekološkem pregledu, pa je rekel ginekolog, da on plod čuti, da pa je verjetno res bil še premajhen, da bi se videlo na ultrazvoku!user posted image
Mislite da me je samo potolažil?????

No, tega naj ne bi delali, samo zato, da bi nekoga potolažili. Povejo kar se jim zdi najbolj mogoče. Če te skrbi in če misliš, da tvoj G ni dobro pregledal, pejd po drugo mnenje. Jaz bi itak šla v takem primeru.

A Uz pa ti zdaj ni delal???? Če ni, pol pejd res po drugo mnenje, tega pa prijavi nekam, če ti je z roko šlatal tam spodaj in otipaval ploduser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 2.9.2009 14:09:09 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?