|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   4. mesec nosečnosti oz. 17.teden
3.6.2005 23:04:17   
Meggi

Sicer nisem prvič v takem obdobju, pa vseno sem zmedena.

Moj trebušček je vsak dan večji- ma res prav vidno se mi je povečal v samoo enem tednu. Trebuh imam že močno napet, pa trtica me boli, pa škriplje v kosteh,....

Ja pa tud lakota bolj pritiska. Siver ne lomastim sladkarij, rabim pa neki bolj močnega. Lušta se mi že par dni pizze, pa makaroni mi pašejo.

Kako kaj druge ?

Da o cotah ne govorim, kako jih skupi komaj zberem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.6.2005 7:53:06   
Julijana
Tudi jaz sem dva dni nazaj dopolnila 17t, moj trebošček je tudi že napet. Mene pa so občasno bolele ritne kosti sploh ko sem vstala in hotela kam hitro stopit. Hlače nosim odpete ker jih ne morem več zapet, tako da upam da danes dobim kakšne dobre. drugače pa nosim bolj v križu tako da moram spati na trebuhu.
lpJ

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2005 8:42:52   
Teni_
Jaz sem, kar se tednov tiče, na enakem kor Julijana.

Nosečniške hlače imam že nekje od 8. tedna, ker takrat več nisem mogla zapret starih. Ja, ampak kaj, ko sem tak hudo pametna, da mi kar škodi. Včeraj smo barvali in sem se jaz seveda z temi hlačami veselo naslonila na steno. Upam, da bo šlo dol, če ne moram spet po nove. To pa si ravno ne želim.

Apetit se je tudi meni povečal. Pa tudi na srečo nimam želje po sladkem. Zgaga me peče že cel čas in je zadnje čase za znoret.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2005 16:21:39   
Urša
Ja, meggi, tud meni trebuh noro raste-mnogo intenzivnejše kot v 1. nosečnosti. Tud jaz že dolgo nosim nosečniške hlače, stare počivajo... :)-
Par dni nazaj sem se začela bojevat z zgago, zdej pa čakam na krče, takrat so se prvič pojavili v 18.tednu. Pridno pijem kalcij in magnezij... če bo kaj nucalo.;)
LP vsem, Urša, 17.teden

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: 4. mesec nosečnosti oz. 17.teden
14.12.2012 14:11:02   
sunflower11
zanimivo. jst sm 1. noseča in tudi zdej prehajam v 17.teden, trebušček je komajda opazen, kot takrat ko sem se malo bolj najedla, zdej čutim napihjenost v spodnjem delu trebuha in malce me že križ daje. potrebe po nosečniških oblačilih še ni, po moje šele po 20.tednu ali še kasneje. v glavnem imam vse hlače raztegljive in z nizkim pasom. tudi kilaža je še kar konstantna, samo slabo kilo sem šla gor.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?