|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   bon prix
27.8.2009 9:28:27   
popi
Pozna katera to spletno trgovino?Zanima me kaka je kvaliteta oblači...
lp

Pleši na glasbo,ki jo slišiš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bon prix
27.8.2009 13:41:22   
noranate
Davakrat naročila, nič dobila, zanimivo da se je enako zgodilo tudi sosedi. Baje je artiklov zmanjkalouser posted image

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.8.2009 14:19:24   
DanijelaNeli
Zdej bomo videli,ker sem si glih včeraj naročila Mustangove škornje,pa mojemu tudi ene Mustang čevlje.To znamko poznava,ker sva prej kupovala v Humanicu čevlje zanj,ker imajo do št.49.

(odgovor članu popi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2009 15:09:01   
fusia
Jaz sem enkrat naročila tri stvari - ena ni nikoli prišla, brez pojasnila ali obvestila, dve pa sta prišli vsaka posebej in zeloooo dolgo po naročilu. To kar je prišlo je bilo v redu, sem bila zadovoljna, ampak vseeno ne vem če bom še kaj naročila ravno zato ker predolgo traja in sploh ne veš če bo prišlo ali ne.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.9.2009 8:17:19   
ery
Ojla

Evo sem ravno zasledila to temo...

Naročila en teden nazaj jeans oblekco.. včeraj sem poklicala in je gospa rekla, da jo dobim v petek ali ponedeljek, se pa zgodi, da ne sporočijo strankam, če izdelka ni, ker roba prihaja iz avstrije... tam je katalog prej zunaj... in da je fino, če stranke pokličejo in vprašajo.

(odgovor članu fusia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.9.2009 14:02:55   
DanijelaNeli
Danes sem dobila Mustangove škornje in morem rečt,da sem zadovoljna.Samo je pa res,da pri taki obutvi,ki je že ena firma,da nimaš kaj falit.Ker sem jih videla že v Humanicu. Sem pa vesela,da nisem lila škornje naročila-ker sem hotla prej kot beige barve.V katalogu zgledajo tako lepe viola barve,uživo pa so fujjj.
Mojemu user posted image pa niso dostavili čevljev,ker je veliko povpraševanje in jih bodo naknadno poslali. Mislim,da ni glih tako velikega povpraševanja za čevlji 49 številka.user posted image

Tašča pa je dobila neko tuniko in je ful za nič.38-40 številka zgleda pa kot da je 50.

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

tašča in pospravljanje?
tailor

ali vam tašča pride kaj pomagat pri pospravljanju ,kuhanju?

da (11%)

ne (41%)

včasih (10%)

nikoli (18%)

nočem pomoči (19%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!